skip navigation
matprat logo
Kjøttsuppe

Ukemeny uke 41/2017

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss. 

SALAT MED BAKTE ROTGRØNNSAKER 

Noen ganger kan det være godt med en enkel og mettende salat til middag. Bakte rotgrønnsaker sørger her for mye god smak og at salaten blir mettende. Med honningdressing og nøtter blir det også masse god smak. Dette er en gjenoppskrift som hører sammen med Panerte koteletter med stuede grønnsaker.

LAKSEBURGER 

En saftig, hjemmelaget lakesburger med salat, dressing og sprø grønnsaker blir en knallgod  hverdagsmiddag.

PANERTE KOTELETTER MED STUEDE GRØNNSAKER

Panerte nakkekoteletter med stuede rotgrønnsaker er veldig god, smakfull og enkel kosemat. Paneringen sørger her for en «crispy» overflate og et mørt saftig indre. Dette er en gjenoppskrift som hører sammen med Salat med bakte rotgrønnsaker.

STEKT TORSK MED KAPERSVINAIGRETTE

Torsk er en helt fantastisk matfisk som tåler tilbehør med mye smak. Her har du en frisk og lett torskerett akkompagnert med kapersvinaigrette og sukkererter med en «touch» nydelig kardemommesmak.

TACO MED REVET KYLLING 

Dette er en «vann-i-munnen»-rett. Saftig kylling blandet med en smakfull saus, servert med hot salsa og guacamole. Meksikanske tacos serveres ikke med de harde tacoskjellene mange tror. De serveres i myke maistortilla, som denne. 

HELSTEKT YTREFILET AV SVIN MED PLOMMESAUS 

En syrlig og krydret plommesaus passer ypperlig til helstekt ytrefilet av svin. Servert med marinerte aspargesbønner er dette en enkel og lett rett du kan lage til dine gjester.

KJØTTSUPPE 

Hva passer vel bedre en kald og våt dag enn glohet kjøttsuppe? Denne suppen kan varieres i det uendelige, og du kan tilsette grønnsaker og kjøtt etter sesong, tilgjengelighet, og - ikke minst - din egen smak.

UKENS DESSERT:

PANNEKAKE I KOPP

Rask og enkel pannekake i kopp. Skikkelig enkel kosemat, som er like god til frokost som til kvelden.

Klikk her for å se vår samling med middagstips

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    version:10.10.4.83, server:MP-PRD-WEB10 19.01.2019 19:15:33