skip navigation
matprat logo
BOEUF BOURGUIGNON

Ukemeny uke 41/2016

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss. 

SOPP- OG LINSESALAT 

Dette er en knallgod rett – fin som vegetarisk middag, eller som tilbehør til kjøtt. Svarte Belugalinser (får i innvandrerbutikker) eller Puy-linser er aller best i denne retten, men røde linser fra boks kan brukes. 


GRESKINSPIRERT LAMMEPANNE

En herlig lammepanne, inspirert av greske sommerkvelder. Denne gjenoppskriften lages med restene av lammestek.


SESAMBIFF MED LUN SALAT

Ytrefilet av svin kan du enten steke hel eller i biffer. Her har vi marinert svinebiffen i soya og panert den med sesam, noe som gjør biffen ekstra spennende og god! Lag en frisk og syrlig eple- og fennikelsalat til, og nyt denne lette og freshe hverdagsretten. Dette er engjenoppskrift som hører sammen med Poke- fiskesalat fra Hawaii.


KYLLINGFILET MED ROTGRØNNSAKER OG FETAOST 

Saftig, norsk kyllingfilet på sitt beste, servert med salat av gode rotgrønnsaker. Det slår aldri feil! Ingefær, rosenkål og fetaost gjør salaten ekstra spennende, og gir en frisk og deilig smak.


POKE- FISKESALAT FRA HAWAII

Liker du råmarinert fisk? Da er denne retten perfekt for deg! En fiskesalat proppfull av masse deilig smak! Har du ikke muligheten å dra til Hawaii, er trøsten at du enkelt kan lage salaten hjemme. Dette er en gjenoppskrift som hører sammen med Sesambiff med lun salat.


LAM MØRBRAD MED ROTFRUKT-PAI

Lam mørbrad sitter øverst på lammelåret, og er et perfekt lite kjøttstykke til spesielle anledninger. Her serverer vi den med en salt versjon av smuldrepai med høstens herlige rotfrukter, gresskar og små løk. Dette er også en gjenoppskrift, og hører sammen medRotfruktfrittata.


BOEUF BOURGUIGNON

Boeuf Bourguignon er en verdenskjent klassiker fra Frankrike. Dette er kraftfull og velsmakende kjøttgryte som egner seg godt for tilberedning på forhånd og varmes opp før servering - da blir smaken bare enda bedre.

UKENS DESSERT:


SJOKOLADEFONDANT 

Denne varme sjokoladekaken med flytende kjerne er for mange en soleklar dessertfavoritt. Her har vi valgt å fryse dem ned før steking, noe som gir et sikkert og godt resultat hver gang. Dessuten kan du lage dem klare i god tid før du skal servere dem. 

Klikk her for å se vår samling med middagstips.  

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    version:10.10.4.83, server:MP-PRD-WEB08 21.01.2019 01:59:43