skip navigation
matprat logo
Kyllingfilet med brødsalat

Ukemeny uke 40/2016

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss. 

HUEVOS RANCHEROS 

Dette er skikkelige saker på dager du trenger en heftig start på uka. Bønner, egg, salsa, vårløk og koriander. Que rico!


URTESCHNITZEL

Svinekjøtt og pasta kan varieres nærmest i det uendelige. Her er en rask oppskrift med pasta med renskåret svinekjøtt i form av en nydelig urteschnitzel med friske urter. Dette er engjenoppskrift som hører sammen med Kyllingfilet med brødsalat


PASTA MED VARMRØKT LAKS 

Raskt, enkelt og veldig, veldig godt! Denne middagen tar ikke lenger tid å lage enn det tar å koke pastaen. Helt perfekt i en travel hverdag.


KYLLINGFILET MED BRØDSALAT

En herlig sprø brødsalat servert med saftig kyllingfilet, perfekt middagsmat! Hvem skulle tro at gårsdagens tørre brød kunne våkne opp i en så smakfull ny drakt. Dette er engjenoppskrift som hører sammen med Urteschnitzel


PANNEKAKETACO MED EGG OG BACON 

Hva med å prøve en anderledes vri på fredagstacoen!


ENTRECÔTE MED BAKT HVITLØK OG MARINERT FETA 

En stor og saftig entrecôte er manges favoritt når de skal unne seg noe riktig godt. Perfekt stekt og med smakfullt følge av fetaost og bakt hvitløk er dette mat som kan sette noen og enhver i feststemning. 


KLASSISK LAMMESTEK

Klassisk lammestek er typisk servering i forbindelse med påske og i lammesesongen om høsten, men gjerne ellers i året også. Bruker du litt tid på å skjære ut isbeinet på lammelåret før steking, så får du en lammestek som er enklere å skjære i fine skiver.

UKENS DESSERT:

BÆR- OG FRUKTKOMPOTT 

Kompott er en fin måte å utnytte bær og frukt som er godt moden. Hva du bruker er avhengig av hva du har tilgang til, og mengden sukker justerer du etter sødmen i bærene du bruker. Her er kompotten servert som dessert med råkrem. En nydelig dessert som vekker nostalgiske minner hos mange.

Klikk her for å se vår samling med middagstips.  

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    version:10.10.4.83, server:MP-PRD-WEB07 18.12.2018 11:27:48