skip navigation
matprat logo
Sticky kylling med gresskar og pastasalat

Ukemeny uke 40/2017

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss. 

HALLOUMI MED BAKT GRESSKAR 

akt gresskar i en lun salat med deilighalloumi - enkel og fristende hverdagsmiddag! Server salaten med en frisk og syrlig dressing som setter prikken over i’en.  Dette er en gjenoppskrift som hører sammen med Sticky kylling med gresskar og pastasalat.

FISKEPUDDING MED SØTPOTET OG SUKKERERTER 

Fiskepudding er suveren hverdagsmat, her i overraskende selskap med grove biter ovnsstekt søtpotet og crispy sukkererter. En kjapp dressing lager du av yoghurt og sennep. Dette er en gjenoppskrift sammen med Lammekoteletter med søtpotetmos.

STICKY KYLLING MED GRESSKAR OG PASTASALAT 

Saftige kyllinglår penslet med sticky, asiatisk saus er en skikkelig digg middag du kan diske opp med på en helt vanlig hverdag, eller til en kosekveld i helgen. Server med en fargerik og smakfull pastasalat. Dette er en gjenoppskrift som hører sammen med Halloumi med bakt gresskar. 

LAKS I WOK

Her er en lynrask fiskerett med smaker som minner om ferietider. Laks får man tak i hele året og er en fisk som man kan variere i det uendelige med.

SVINEFILET I PHO 

Pho er en vietnamesisk nudelsuppe, basert på kraft. Med gode krydder, tynne skiver av svinefilet, skivet sopp og vårløk er dette grommat!

STIFADO 

Stifado er en klassisk gresk gryte som kan lages med den type kjøtt du har for hånden. Vi har brukt storfekjøtt i denne oppskriften. Smaken er formidabel. 

KLASSISK LAMMESTEK

Klassisk lammestek er typisk servering i forbindelse med påske og i lammesesongen om høsten, men gjerne ellers i året også. Bruker du litt tid på å skjære ut isbeinet på lammelåret før steking, så får du en lammestek som er enklere å skjære i fine skiver.

UKENS DESSERT:

PLOMMECLAFOUTIS 

Clafoutis er en slags ovnspannekake med bær eller frukt, tradisjonelt laget med mørke kirsebær og drysset med et fint dryss melis. Vi bruker det naturen har å by på i Norge, og fyller vår clafoutis med modne plommer og serverer den lun med selskap av lettvispet krem. 

Klikk her for å se vår samling med middagstips

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    version:10.10.4.83, server:MP-PRD-WEB08 21.01.2019 02:21:06