skip navigation
matprat logo
Brun lapskaus

Ukemeny uke 38/2017

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss. 

GRØNN GRØNNSAKSUPPE MED POSJERT EGG OG RISONI 

En mettende grønnsakssuppe med masse deilig smak. Det posjerte egget er prikken over i’en og gir en deilig fylde til suppen. Dette er en gjenoppskrift som hører sammen med Kylling lårfilet med cherrytomater.

LANGE MED KIKERTSALAT  

Ovnsbakt lange med en frisk og fargerik kikertsalat er sunn og god hverdagsmat.

KYLLINGLÅR MED CHERRYTOMATER 

Kylling lårfilet er smakfullt og mørt, og tåler tøffere behandling enn kyllingfilet. Her har du en deilig alt-i-ett-rett med grønnsaker og kylling, ferdig på under en time. Dette er en gjenoppskrift som hører sammen med Grønn grønnsaksuppe med posjert egg.

ALT I ETT-FORM MED LAKS OG GRØNNSAKER 

En hverdagslig middagsrett som gjør seg selv i stekeovnen, mens du kan gjøre andre viktige ting. Dette er en gjenoppskrift som hører sammen med Lammebiff med urtestekte grønnsaker.

ASIATISK HAMBURGER 

Saftige hamburgerbrød fylt med spicy, marinerte nakkekoteletter og syltede, sprø grønnsaker blir den perfekte burgeren for deg som elsker mat med asiatiske smaker. 

LAMMEBIFF MED URTESTEKTE GRØNNSAKER 

Både lam mørbrad og lam flatbiff kan brukes til lammebiff. Urtestekte grønnsaker kan du lage både i stekepannen og i ovnen, og er smakfullt tilbehør. Bruk det du har av friske urter i hagen eller vinduskarmen for å variere smaken. Dette er en gjenoppskrift med Alt i ett-form med laks og grønnsaker.

LAPSKAUS

Lapskaus er en velkjent tradisjonsrett i Norge. Rykende varm lapskaus faller garantert i smak hos liten og stor.

UKENS DESSERT:

RIPS MED RÅKREM  

Her har vi laget en enkel og knallgod dessert med rips. Råkrem er herlig tykk eggedosis blandet med pisket kremfløte. Passer perfekt sammen med fersk eller bakt frukt, gelé eller bær. 

Klikk her for å se vår samling med middagstips

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    version:10.10.4.83, server:MP-PRD-WEB06 19.01.2019 20:35:22