skip navigation
matprat logo
Ravioli med tomat, spekeskinke og sukkererter

Ukemeny uke 38/2016

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss. 

SPELTRISOTTO

Å lage risotto er enkelt, men en kunst! Forsiktig speing og tålmodighet er nøkkelen til en vellykket risotto, enten den er laget av spelt, bygg eller ris. 


OMELETTACO 

En eggetaco, hvor selve "tortillaen" er egg, med et speilegg på. Sikkelig eggende tacobonanza! Viva egg!

BAKT TORSK MED LINSER 

Det er ikke mye som skal til – fisk, litt smør eller olje, sitronsaft og krydder. Fisken gjør seg selv i ovnen mens du fikser tilbehøret. Og det blir så godt! Hver gang!



PASTA CARBONARA MED TOMAT 

Pasta carbonara er en av de mest kjente og populære pastarettene. Her har vi frisket den opp med sukkerterter og tomater.


OKSEKASSEROLLE

Dette er en europeisk crossover gryte med eksotiske kryddersmaker. Med engelsk mørkt øl i blir den en skikkelig smaksbombe.


LAMMESTEK MED ASIATISK VRI 

Denne oppskriften skjemmer deg bort med gode smaker og dufter. Her har vi kombinert det klassiske lammelåret med asiatiske krydder.


TRADISJONELL ERTESUPPE 

Tradisjonell ertesuppe kokt på svineknoke er god, solid bondekost som egner seg året rundt til både hverdag og fest. Og pannekaker hører med som dessert!

UKENS DESSERT:

TILSLØRTE BONDEPIKER

En klassisk dessert. Den perfekte blanding av søtt og syrlig, mykt og knasende.

Klikk her for å se vår samling med middagstips.  

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    version:10.10.1.40, server:MP-PRD-WEB08 21.09.2017 01:33:57