skip navigation
matprat logo
Okonomiyaki

Ukemeny uke 37/2017

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss. 

PORTOBELLOSOPP MED MAIS- OG BØNNEFYLL 

Portobellosoppen er en imponerende og vakker sopp med mild og fin smak. Vi har fylt den med mais og bønner og gratinert den med en god ost, og serverer den med litt frisk presset lime.  

KYLLINGFILET MED ROTGRØNNSAKER OG FETAOST 

Saftig, norsk kyllingfilet på sitt beste, servert med salat av gode rotgrønnsaker. Det slår aldri feil! Ingefær, rosenkål og fetaost gjør salaten ekstra spennende, og gir en frisk og deilig smak.

HYSE MED BYGGRISOTTO 

Å koke sammen en byggrisotto er ikke vanskelig, men tar litt tid. Tilsett crème fraîche, ost og vårløk. Byggrisotto er perfekt tilbehør til alle typer fisk. Byggrynene absorberer masse smak, så her er det bare å nyte. 

OKONOMIYAKI 

Okonomiyaki er en tykk og velsmakende japansk pannekake. I pannekakerøra er det deilige norske rotgrønnsaker, og på toppen av den stekte pannekaka, saftig og mør svinefilet. Nam!  

INDISK KRYDRET LAMMEKJØTTDEIG MED POTETER  

Med et utvalg krydder i huset, får du enkelt den deilige indiske smaken på denne retten. Kjøttdeig av lam er anvendelig til raske og smaksrike retter som dette.

SKALLDYRPASTA  

Skalldyr er aldri feil! Med blåskjell, hjerteskjell, masse hvitløk og deilig dill blir nok dette en favoritt. 

BIFF MED LØK 

Biff med løk er en klassiker! Her har vi brukt ytrefilet, men det er ingenting i veien for å slå til med indrefilet på denne retten. Det beste trikset for å oppnå perfekt stekt løk er lav temperatur og god tid. Kos deg!

UKENS DESSERT:

EPLEIS MED HAVREFLARN 

Eple og kanel er en klassisk kombinasjon, og passer utmerket i iskrem.  Velg syrlige epler når du skal lage denne isen, så får du ekstra god smak. Server med havreflarn eller andre kjeks.

Klikk her for å se vår samling med middagstips

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    version:10.10.4.83, server:MP-PRD-WEB06 16.01.2019 16:01:43