skip navigation
matprat logo
Lammegryte med linser og couscous

Ukemeny uke 37/2016

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss. 

TYRKISK PIZZA MED EGG

Pitapizza med tyrkisk vri vil gjøre en dag litt lysere. Disse pizzaene med grønnkål og egg går litt videre enn mer tradisjonell pizza.

LAMMEGRYTE MED COUSCOUS 

Lammegryte med couscous har hentet inspirasjon fra det nordafrikanske kjøkken. I denne gryten er det brukt strimlet lammekjøtt, og couscousen har fått ett innslag av cashewnøtter og rosiner.


OVNSBAKT LAKS MED SPINAT OG BLOMKÅL  

Frisk spinat og revet blomkål er et kjempegodt tilbehør som virkelig passer utmerket til ovnsbakt laks. Hvitløk og grønn chili sørger for at det hele blir passelig hett på tunga.  


SLIDERS MED SPEILEGG 

Sliders er digge små hamburgere. Enkle å spise og ikke så værst enkle å lage heller. Vi gir deg tipset som gjør det enklest mulig.


BAKT POTET MED KYLLING OG BACON

Du kan fylle poteten med hva du vil, som kryddersmør, hvitløksmør, rømme, mais, skinke og ost. Eller som vi har gjort her med velsmakende kremet kylling og sprøtt bacon.


LAMMECARRÉ MED TIMIANSMØR 

Lammecarré er et av de aller edleste stykkene av lam. Norsk lammecarré servert sammen med glaserte rotgrønnsaker og timiansmør er skikkelig ekte festmat. Enkelt og utrolig godt. 


SVINEKOTELETTER MED HJEMMELAGET SURKÅL

En klassiker på norske middagsbord. Koteletter av svin, servert med surkål og brun saus - hjemmelaget selvsagt!

UKENS DESSERT:

DUTCH PANCAKE 

En ovnsbakt pannekake med vaniljesukker og bær er en herlig pannekakevariant. Den puffes opp i ovnen og bør serveres rykende fersk. 

Klikk her for å se vår samling med middagstips.  

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    version:10.10.1.43, server:MP-PRD-WEB07 19.10.2017 07:39:28