skip navigation
matprat logo
Lapskaus med kjøttdeig

Ukemeny uke 36/2018

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss.

GROVE PANNEKAKER

Pannekaker er kanskje det mest populære vi kan servere til middag. Det tar litt tid, men belønningen er blide fjes rundt bordet. Bytt ut noe av hvetemelet med sammalt hvete, og du får mer mettende pannekaker og kanskje litt bedre samvittighet.

KRYDRET STEINBIT I OVN

Fisk bakt i ovnen er hurtigmat som nesten gjør seg selv. Her har vi brukt steinbitfilet bakt i kryddersmør – en luksus hverdagsrett med masse smak!

LAPSKAUS MED KJØTTDEIG

Lapskaus med kjøttdeig og gode rotgrønnsaker er både raskt, enkelt og godt. Dette blir en hverdagslapskaus som er ferdig på under 20 minutter.

SVINEKOTELETTER MED RÅKOST

Koteletter med råkost er enkel og god hverdagsmiddag for hele familien.

TACOSALAT MED KYLLING

Dette er taco med god samvittighet! Frisk og fargerik tacosalat med revet kylling, avokado og bønner. Like godt til fredagstacoen, som til lunsj på en vanlig tirsdag.

LAMMEBIFF MED URTESTEKT GRØNNSAKER

Både lam mørbrad og lam flatbiff kan brukes til lammebiff. Urtestekte grønnsaker kan du lage både i stekepannen og i ovnen, og er smakfullt tilbehør. Bruk det du har av friske urter i hagen eller vinduskarmen for å variere smaken. Dette er en gjenoppskrift med Alt i ett-form med laks og grønnsaker.

ALT I ETT-FORM MED LAKS OG GRØNNSAKER

En hverdagslig middagsrett som gjør seg selv i stekeovnen, mens du kan gjøre andre viktige ting. Dette er en gjenoppskrift som hører sammen med Lammebiff med urtestekte grønnsaker.

UKENS DESSERT:

PLOMMECLAFOUTIS

Clafoutis er en slags ovnspannekake med bær eller frukt, tradisjonelt laget med mørke kirsebær og drysset med et fint dryss melis. Vi bruker det naturen har å by på i Norge, og fyller vår clafoutis med modne plommer og serverer den lun med selskap av lettvispet krem. 

Klikk her for å se vår samling med middagstips.

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    version:10.10.4.83, server:MP-PRD-WEB08 21.01.2019 02:53:43