skip navigation
matprat logo
Omelett med ost og løk

Ukemeny uke 35/2018

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss.

OMELETT MED OST OG LØK

Omelett befinner seg garantert i øverste sjiktet på listen over verdens 10 enkleste middagsretter! Enkelt, næringsrikt og godt. Sett i gang!

GULROTSUPPE MED STRIMLET SVINEKJØTT

Gulrotsuppe er en sunn og fargerik suppe med mye smak. Både barna og de voksne elsker den. Suppa er også en perfekt rett å varme seg på i vinterkulden.

FISKEPUDDING MED SØTPOTET OG SUKKERERTER

Fiskepudding er suveren hverdagsmat, her i overraskende selskap med grove biter ovnsstekt søtpotet og crispy sukkererter. En kjapp dressing lager du av yoghurt og sennep. Dette er en gjenoppskrift sammen med Lammekoteletter med søtpotetmos.

LAMMEKOTELETTER MED SØTPOTETMOS

Lammekoteletter er perfekt når du vil markere noe spesielt midt i uka, eller om du bare har lyst på noe ekstra godt. Søtpotetmos og sukkererter er nydelig tilbehør. Dette er en gjenoppskrift sammen med Fiskepudding med søtpotet og sukkererter.

MEKSIKANSKE KYLLINGFAJITAS

Se hit - dette er en helgefavoritt!  Kyllingfajitas med meksikanske smaker. Masse deilig grønt blandet med marinert kyllingfilet servert i myke lefser. Vi snakker skikkelig kosemat. 

SUSHI DOUGHNUT

Den populære sushi doughnuten! Herlig frisk og ikke minst lekker å se på. Vi har pyntet vår med laksefilet, avokado, reddiker og agurk, men her er det bare fantasien som setter grenser. Lag gjerne din egen variant! 

BIFFSATAY MED RÅSYLTEDE GRØNNSAKER

Biffsatay er en favoritt på flere asiatiske kjøkken. Vi har latt oss inspirere; vår variant av biffsatay er med norsk mørbrad og råsyltede grønnsaker.

UKENS DESSERT:

SITRON- OG BLÅBÆRKAKE

En enkel, men saftig kake med frisk og god sitronsmak er et godt alternativ til alle sjokoladekakene. Norske blåbær er supre å bruke i sesong, men store importblåbær duger også bra. 

Klikk her for å se vår samling med middagstips.

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    version:10.10.4.83, server:MP-PRD-WEB07 16.01.2019 11:44:13