skip navigation
matprat logo
Pasta med lammekjøttboller

Ukemeny uke 35/2017

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss. 

MAC ‘N’ CHEESE MED BLOMKÅL 

Gratinert makaroni og blomkål i en tykk ostesaus kan jo ikke bli feil. Amerikas comfort-food nummer en er en ordentlig koserett.

STEKT LAKS MED KOKOSRIS 

Rød fisk, og særlig laks, er hverdagsmat for mange – raskt å lage og lett å like. Brokkoli med masse hvitløk og ris kokt i kokosmelk er supert tilbehør.

PASTA MED LAMMEKJØTTBOLLER 

Pasta med tomatsaus og kjøttboller er en av de mest populære hverdagsrettene her i landet. Her har vi brukt kjøttdeig av lam, noen gode krydderier og toppet retten med koriander. Supergodt!  

TORSK I FORM MED TOMAT OG OLIVEN

Stykker av saftig torsk i en deilig tomatsaus tilberedt i ovn er flott hverdagsmat. Denne retten passer sammen med poteter, ris eller bulgur.

MINITACOS 

Dette er håndmat som kommer til å slå an blant barn i alle aldre! Perfekt som helgekos eller i et barneselskap.

FERSKE VÅRRULLER MED KYLLING 

Ferske vårruller fylt med kylling og masse grønnsaker er sunt og godt. Denne asiatiske retten passer godt som fingermat eller som en god forrett.

HELSTEKT YTREFILET AV SVIN MED CHORIZO OG ROSMARIN 

Svinefilet er både mørt og magert. Helsteker du fileten blir kjøttet saftig og godt. Her er en helstekt filet fylt med smakfull chorizo, hvitløk og rosmarin. Server gjerne en frisk og lett melonsalat til svinekjøttet. 

UKENS DESSERT:

PANNA COTTA

Panna Cotta er en italiensk dessert basert på fløte og vanilje. Desserten er lett å tilberede og smaker veldig godt. Server den med bringebærsaus, da blir den litt syrlig og enda bedre.

Klikk her for å se vår samling med middagstips

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    version:10.10.4.83, server:MP-PRD-WEB10 16.12.2018 00:38:49