skip navigation
matprat logo
Helstekt ytrefilet av svin med plommesaus

Ukemeny uke 35/2016

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss. 

SPINATSUPPE MED EGG 

Det er ikke bare Skipper`n som har godt av spinat. En klassisk spinatsuppe med kokt egg er overraskende godt.


KJØTTBOLLER MED TOMATSAUS OG PASTA

Dette er kanskje den aller mest populære pastaretten hos den yngre garde, etter pasta bolognese. Selv om kjøttboller og tomatsaus er superenkelt å lage, smaker det himmelsk og mer til. 


MINUTTBIFF AV SVIN MED HVITLØKSGRØNNSAKER 

Svinefilet i tynne skiver trenger ikke mange minuttene i stekepannen før de er ferdige. Og akkurat like kort tid bruker du på å dampe grønnsakene.


LAKS I WOK 

Her er en lynrask fiskerett med smaker som minner om ferietider. Laks får man tak i hele året og er en fisk som man kan variere i det uendelige med.


HJEMMELAGDE TORTILLALEFSER FYLT MED KYLLING

Gjør litt ekstra ut av fredagstacoen! Hjemmelagde tortillalefser fylt med saftig kylling, guacamole og salsa laget fra bunnen av imponerer både familie og venner.  


LAMMEKOTELETTER MED CAPONATA 

Caponata er en siciliansk rett som bruker å bli servert enten som en salat eller som en siderett. Det er vanlig å servere den romtemperert.


HELSTEKT YTREFILET AV SVIN MED PLOMMESAUS 

En syrlig og krydret plommesaus passer ypperlig til helstekt ytrefilet av svin. Servert med marinerte aspargesbønner er dette en enkel og lett rett du kan lage til dine gjester.

UKENS DESSERT:

EPLEIS MED HAVREFLARN  

Eple og kanel er en klassisk kombinasjon, og passer utmerket i iskrem.  Velg syrlige epler når du skal lage denne isen, så får du ekstra god smak. Server med havreflarn eller andre kjeks.

Klikk her for å se vår samling med middagstips.  

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    version:10.10.1.51, server:MP-PRD-WEB08 24.11.2017 19:37:05