skip navigation
matprat logo
Spinatwrap med kylling

Ukemeny uke 34/2018

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss.

BULGURSALAT MED EGG

Bulgur er knuste hvetekorn som bare skal bløtlegges i kokende vann noen minutter før de er ferdige til bruk. Denne bulgursalaten med egg er et mettende og deilig alternativ til matpakka eller den tradisjonelle middagen!

TANDOORILAKS MED AGURKDRESSING

Krydrer du laksefilet med tandoorikrydder får du en spennende fiskerett med eksotiske smaker både store og små setter pris på. Server tandoorilaksen med couscous og en frisk agurkdressing - vips så har du en knallgod hverdagsrett!

SPINATWRAP MED KYLLING

Dilla på grønt? Lag eggpannekaker farget med spinat og bruk de som wraps! Her har vi fylt dem med revet kyllingfilet, ekstra grønnsaker, fetaost og nøtter. Supert å ha som lunsj, i matpakka, eller som en sen middag etter trening.

KJØTTDEIGGRYTE

Enkel og mild hverdagsgryte med kjøttdeig. Sammen med en god, hjemmelaget potetmos kan vi love deg et supert middagsmåltid som faller i smak hos alle aldersgrupper. 

FERSKE VÅRRULLER MED YTREFILET AV SVIN

Med rispapir kan du lage utallige varianter ferske vårruller. Denne varianten er fylt med masse grønnsaker og strimlet ytrefilet av svin.  

MØRBRAD AV LAM MED TOMATSAUS

Lammekjøtt har mye god smak, derfor kan vi gjerne tenke litt enkelt når det gjelder tilbehør. En god og enkel tomatsaus gjør susen og er lett å lage.

STEINBIT MED KREMET PURRE

Steinbit er fast i kjøttet og har en god, mild fiskesmak, og filetene er enkle å tilberede. Her har vi bakt dem i ovnen sammen med purreløk og fløte – en rett som passer både til hverdag og fest.

UKENS DESSERT:

SOLBÆRMOUSSEKAKE

Solbærmoussekake er en frisk, smakfull og fargerik kake, bestående av nøttebunn og solbærmousse. Serveres kald, perfekt til en varm sommerdag.

Klikk her for å se vår samling med middagstips.

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    version:10.10.4.83, server:MP-PRD-WEB10 19.01.2019 19:59:09