skip navigation
matprat logo
Skinkepai

Ukemeny uke 34/2017

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss. 

TACO MED SPEILEGG 

Taco med speilegg er en frisk og fristende tacovariant. Supert som en deilig middagsrett eller en spennende helgefrokost. 

SEIKAKER MED GRESSLØKSAUS 

Det er både enkelt og fort gjort å lage fiskekaker selv. Her er oppskriften på kjempegode seikaker med sprø salat og superenkel gressløksaus. Dette er hverdagsmat man blir glad av og som gjør deg behagelig mett.

LAMMESKAV I KRYDRET RIS 

Her har du en alt-i-ett-gryte inspirert av smaker fra Midtøsten. Du lager i løpet av en halvtimes tid, og kryddermengden justerer etter egen smak og behag.

OVNSSTEKT LAKS MED HOTTE RISNUDLER 

Å bake fisken i stekeovnen er både plass- og tidsbesparende, og gir et godt resultat. Mens fisken står i ovnen lager du resten av retten, og har middagen på bordet i løpet av en halvtime. Denne retten er en gjenoppskrift sammen med Pho med reinsdyrskav.

PITAPIZZA MED TANDOORIKYLLING

Lyst på en rask og enkel pizza? Pitapizza er løsningen - og toppes den med tandoorikrydret kylling og fetaost, garanterer vi at den blir en fast rett på middagsrepertoaret ditt. Toppet med agurksalsa smaker pitapizzaen rett og slett superdigg! Dette er en gjenoppskrift som hører sammen med Tandoorilaks med agurkdressing

MINUTTBIFF MED KANARIPOTETER, CHERRYTOMATER OG PERSILLEMAJONES

Skjærer du biffen i tynne skiver før du steker den tar det ikke stort mer enn et minutt i stekepanna eller på grillen før den er perfekt stekt og ferdig til servering. Små ferskpoteter kokt med salt og en enkel, men god, majonesdressing er deilig tilbehør.

SKINKEPAI 

Når du har lært deg å lage en paibunn og hvor mange egg du trenger til fyllet, finnes det nesten ikke grenser for hva du kan ha i en pai. Pai er kjempedeilig mat å servere til middag, og restene er supre å ha i matpakka.

UKENS DESSERT:

BÆRKOMPOTT 

Dette er en enkel og snarlaget bærkompott som kan lages av ferske eller fryste bær. Her har vi valgt å bruke frosne bær, noe som er lett å få tak i hele året.

Klikk her for å se vår samling med middagstips

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    version:10.10.4.83, server:MP-PRD-WEB10 18.12.2018 20:49:27