skip navigation
matprat logo
Pastasalat med karrikylling 1

Ukemeny uke 34/2016

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss. 

ASIATISK SOPPOMELETT

Omelett er hurtigmat som kan varieres på mange forskjellige måter. Her har vi hentet inspirasjon fra Asia, og laget et knallgod omelett med sopp, soyasaus og urter. Raskt, godt og mettende – midt i blinken i en travel hverdag.


PASTASALAT MED KARRIKYLLING 

Pastasalat med karrikylling er en ordentlig smaksbombe. Mettende og god er den også.


BLOMKÅLSUPPE  

Hjemmelaget blomkålsuppe tar nesten ikke lenger tid å lage enn å vispe sammen en posesuppe. Gevinsten du får ved å lage den selv, er den gode smaken. Toppet med litt sprøtt bacon kan den serveres som middag, eller som en deilig kveldsrett.


GROVE FISKEKAKER MED KARRISTUEDE ROTGRØNNSAKER  

Nystekte, hjemmelagde fiskekaker smaker kjempegodt, og er en ypperlig måte å servere fisk på. Her får du dem med en deilig karristuing og stekte poteter, men det er ingenting i veien for å nyte fiskekakene mellom et godt burgerbrød eller i en fiskewrap. 


MINUTTBIFF MED KANARIPOTETER, CHERRYTOMATER OG PERSILLEMAJONES 

Skjærer du biffen i tynne skiver før du steker den tar det ikke stort mer enn et minutt i stekepanna eller på grillen før den er perfekt stekt og ferdig til servering. Små ferskpoteter kokt med salt og en enkel, men god, majonesdressing er deilig tilbehør.


LEFSEPIZZA MED KYLLINGCONFIT OG SYLTET RØDLØK 

Småsultne gjester på besøk? Lag små porsjonspizzaer der deilig crispy kyllingconfit, syltet rødløk og friskt grønt legges på de tynne myke bunnene rett før servering.

 
FYLTE ASIATISKE PANNEKAKER  

Små fylte pannekaker med kjøttdeig av svin asiatiske krydder og løk. Hvis du er ute etter noe skikkelig godt å ha i matpakka, så er dette et godt tips! Disse kan du gjerne lage som en sen middag eller kveldsmat, og ta med deg resten i matpakken dagen etter. 

Ukens dessert:

OREO ISKAKE  

Finnes det noe bedre enn Oreokake? Ja, Oreo iskake! Kaken har en sprø kjeksbunn og en deilig, kremete hjemmelaget iskrem. Server den gjerne med friske jordbær for litt ekstra sommerfølelse!

Klikk her for å se vår samling med middagstips.  

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    version:10.10.4.83, server:MP-PRD-WEB06 16.01.2019 15:45:25