skip navigation
matprat logo
Grillet tortilla med biff, geitost og portobello

Ukemeny uke 33/2017

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss. 

STEKT BLOMKÅL MED KARRI, PISTASJ OG KOKOS 

Gi blomkålen farge og smak med karri og gurkemeie, og stek den i ovnen og du har en spennende vegetarisk middagsrett, eller deilig tilbehør til stekt eller grillet kjøtt på under en halv time. 

PØLSE MED EPLE- OG RØDBETSALSA 

Snadderpølse med fargerikt og sunt tilbehør! Her har vi toppet pølsa med en salsa av eple, selleri og syltede rødbeter. Frisk og godt!

FISKESUPPE MED TANG

Har du fiskelykke på sommerens fisketur og drar i land en torsk eller mort, kan denne suppen mette mange selv om fangsten ikke var stor. Spe på med litt tang fra vannkanten og en skvett fløte, og suppen er fullkommen.

KYLLINGBURGER MED GRILLET ANANAS 

En lekker burger med saftig kyllingfilet og deilig, grillet ananassalat. Sprø agurk, myk kremost og friske smaker av lime, ingefær og koriander gjør at denne kyllingburgeren lett kan bli din nye favorittburger!  

SHISH KEBAB 

Kebab stammer fra tyrkernes krigstokter, ikke minst fra den gang de som nomader var innviklet i stammekriger. Krigerne spiddet kjøttstykkene på sverdet og stekte dem over åpen ild.

GRATINERT SJØKREPS 

Gratinert sjøkreps med pisket urtesmør, hvitløk og urter. Et festmåltid som passer perfekt til en sommerkveld med gode venner.

GRILLET TORTILLA MED BIFF, GEITOST OG SOPP

Ta fredagstacoen til et nytt nivå! Helgrillet ytrefilet i tortilla sammen med en fløyelsmyk chevre, paprika og portobello er en smakskombinasjon de fleste vil elske.

UKENS DESSERT:

MAKRONSANDWICH MED SJOKOLADEIS 

Deilige makroner som er sprø utenpå og seige inni er perfekt som kjeks når du skal lage din egen issandwich. Her har vi fylt makronene med sjokoladeis, men bruk den isen du liker best. En herlig avkjøling i sommervarmen!

Klikk her for å se vår samling med middagstips

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    version:10.10.4.83, server:MP-PRD-WEB07 19.01.2019 19:57:13