skip navigation
matprat logo
Spicy omelettrull med kylling

Ukemeny uke 33/2016

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss. 

SAVOYKÅL MED SOPP OG BÆR   

Savoykål er hodekålens elegante, krøllete søster, og er ganske lett å finne i butikkene i de mørkeste månedene av året. Den passer perfekt til denne varme kålsalaten med spennende dressing av solbærsirup og balsamico.


PØLSER MED MAIS- OG CHILISALSA 

Enkel og rask kosemiddag? Lag snadderpølser med mais- og chilisalsa. Har du litt bedre tid, lag pølsene selv og server med nygrillet focacciabrød. 


SPICY OMELETTRULL MED KYLLING 

Denne er asiatiskinspirerte omelettrullen med sterk chilisaus og kylling er enkel håndmat som er ferdig på få minutter, og kan varieres med akkurat det du har for hånden.


YTREFILET AV LAM MED BULGUR 

Skal du imponerer som sommerkokk, er det norsk lam på grillen som gjelder. Ytrefilet av lam er raskt å grille og vil garantert gi grillsjefen bonuspoeng.


GRILLET FOCACCIA MED LAKS OG MANGO

Griller du focaccia kan du fylle det nygrillede brødet med masse snadder! Her har vi fylt det med grillet laksefilet, mango i skiver og herlig grønn salat. Vil du ha en litt raskere variant - fyll grillet focaccia med varmrøkt laks. 


MAROKKANSKE GRILLSPYD

Ferdes man gatelangs i Marokko er det et yrende folkeliv og mye god grillmat å slå kloa i. Disse grillspydene med godt krydret biffkjøtt har vi toppet med Mahamara, en typisk Marokkansk papirkarøre som passer perfekt til grillet kjøtt.


PORCHETTA MED EPLE OG KÅL 

Den italienske porchettaen kan sammenlignes med norsk ribberull. Norsk tynnribbe møter herlige smaker av sitron og persille. Skjær tykke skiver og server med eple- og kålsalat og grovt rugbrød.

Klikk her for å se vår samling med middagstips.  

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    version:10.10.4.83, server:MP-PRD-WEB09 18.12.2018 20:47:22