skip navigation
matprat logo
Brasilianske grillspyd med biff

Ukemeny uke 32/2018

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss.

MAC `N`CHEESE MED BLOMKÅL

Gratinert makaroni og blomkål i en tykk ostesaus kan jo ikke bli feil. Amerikas comfort-food nummer en er en ordentlig koserett.

LYSING MED POTETMOS OG PISTASJPESTO

Kommer du over lysing i fiskedisken, så benytt anledningen og tilbered et nydelig fiskemåltid med denne delikate fisken med hvitt og fast kjøtt. Hjemmelaget potetmos og pesto er nydelig følge.

KYLLINGFILET MED SITRON- OG SQUASHCOUSCOUS

Kyllingfilet med sitron- og squashcouscous er en rask og god hverdagsrett du bør prøve til middag.

FISKEBURGER

Har du vært på fisketur og fått en sei eller to på kroken kan du lage en nydelig fiskeburger! Hvis ikke, er fiskeburgeren i butikken et godt alternativ. Server dem i godt hamburgerbrød med remulade, salat og friske reddiker, og vips har du en deilig middag som passer både for store og små. 

PIZZA MED KYLLINGKJØTTDEIG

Enten med ferdig pizzabunn eller hjemmelaget pizzadeig kan du lage deg en digg kyllingpizza, toppet med friske asparges, erter og sitron. Det er knallgodt til fredagskvelden det!

MAISTORTILLA MED PULLED PORK

Tacos med pulled pork! Hjemmelagde mexicanske maistortilla er godt, glutenfritt og enkelt å få til. Fyll tortilla med saftig pulled pork og frisk og søt kålsalat med mango. Yummy!

BRASILIANSKE GRILLSPYD MED BIFF

Espetinhos er brasiliansk for grillspyd. Store biter av storfe- eller kyllingkjøtt på spyd grilles til perfeksjon og serveres som de er, eller med en god saus. Vi griller våre biff-espetinhos av norsk storfekjøtt, uten annet krydder enn salt, og serverer dem med en kraftig grillsaus og en mild bønne- og yoghurtdipp.

UKENS DESSERT:

BLÅBÆRPAI

Gjør klar for brede blåbærblå glis! Med friske bær rett fra skogen, eller fryste bær som har fått tine litt, kan du svinge opp med denne saftige blåbærpaien på kort varsel.

Klikk her for å se vår samling med middagstips.

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    version:10.10.4.83, server:MP-PRD-WEB10 18.12.2018 12:02:02