skip navigation
matprat logo
Sommerkoteletter med gratinert hjertesalat

Ukemeny uke 32/2017

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss. 

RØDBETEBURGER MED GRØNNKÅL 

Et vegetarisk alternativ til hamburgeren! Denne rødbeteburgeren smaker fantastisk og har i tillegg en veldig vakker farge. 

PANNESTEKT SEI MED RISONI 

Den tradisjonelle seien, også kalt gammelsei, er en av våre viktigste matfisker. Den er mild og god i smaken, sammen med en pestorisoni kan dette faktisk bli litt italiensk.

SOMMERKOTELETTER MED GRATINERT HJERTESALAT

Sommerkoteletter med sin røkte og salte smak blir her ledsaget av grillet hjertesalat, gratinert med roquefort og et dryss med grovhakkede hasselnøtter. Spennende og enkel kosemat i sommerlige anledninger. 

KLAR FISKESUPPE 

Denne fiskesuppen er prikken over i`en på en varm sommerdag, når den kremede varianten kan føles noe tung.

LEFSEPIZZA MED KYLLINGCONFIT OG SYLTET RØDLØK 

Småsultne gjester på besøk? Lag små porsjonspizzaer der deilig crispy kyllingconfit, syltet rødløk og friskt grønt legges på de tynne myke bunnene rett før servering.

KOREANSK BEEF BULGOGI 

Koreanerne elsker sin Beef Bulgogi, og det kommer du også til å gjøre! Marinert entrecôte, ris og spicy chilisaus servert i sprø og deilig salat – en slags koreansk taco.

YTREFILET AV LAM MED BULGUR  

Skal du imponerer som sommerkokk, er det norsk lam på grillen som gjelder. Ytrefilet av lam er raskt å grille og vil garantert gi grillsjefen bonuspoeng.

UKENS DESSERT:

ISKREM MED BLÅBÆR 

Blåbæris har sommerens herligste farge! I tillegg smaker den helt fantastisk, og slår garantert an hos både store og små. Når høsten kommer og det er tid for blåbærtur, er det selvsagt også tid for en ny runde med blåbæris. 

Klikk her for å se vår samling med middagstips

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    version:10.10.4.83, server:MP-PRD-WEB07 18.12.2018 20:33:15