skip navigation
matprat logo
Marinerte sommerkoteletter

Ukemeny uke 32/2016

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss. 

MAROKKANSK COUSCOUSSALAT 

Couscous i seg selv har ikke mye smak, men har en utrolig evne til å trekke til seg mange deilige smaker. Vi kar piffet couscousen opp med herlige sitrusfrukter, tørkede godsaker og smakfulle krydder. En snarvei innom det marokkanske kjøkkenet!


MARINERTE SOMMERKOTELETTER 

Sommerkoteletter smaker kjempegodt når de blir grillet helt naturell, men prøv å marinere dem over natten i en marinade bestående av dijonsennep, lønnesirup, olje og sitron. Smaker nemlig kjempegodt! 


LAM I RULL

Lam med søt chilisaus og mango er overraskende godt. Må prøves!


POSJERT KYLLINGFILET MED SPRØ SOMMERGRØNNSAKER OG URTESAUS  

Å koke kyllingfileten er ikke så vanlig, men det gir et fantastisk saftig og godt resultat! I tillegg får man en smakfull, deilig kraft, som blir til en utmerket saus om den jevnes med litt maisenna.


GRILLET LAKS MED VANNMELONSALSA 

Grillet laksefilet med en søt og litt spicy rub er perfekt sommermat! En frisk salsa laget av vannmelon og mango står perfekt til den grillede fisken. Nyt gjerne maten ute på terrassen! Nam!


CHILENSKE KYLLINGSPYD  

Spennende kyllingspyd inspirert av det chilenske kjøkken! Pebre og polenta er friskt og godt tilbehør som passer utmerket til marinert og grillet kylling.


HELSTEKT ROASTBIFF MED BAKT PAPRIKA- OG SPINATSALAT  

Du forbinder kanskje roastbiff med rause smørbrød, salater eller små, delikate snitter, men roastbiff kan like gjerne serveres varm i rause skiver med smakelig tilbehør.

Klikk her for å se vår samling med middagstips.  

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    version:10.10.4.83, server:MP-PRD-WEB08 13.12.2018 21:30:44