skip navigation
matprat logo
Tom Kha Gai med kyllingfilet

Ukemeny uke 3/2018

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss. 

VEGETARLASAGNE MED SPINAT 

Dette er en saftig og kjøttfri lasagne med masse smak!

FISKEPUDDING MED SØTPOTET OG SUKKERERTER

Fiskepudding er suveren hverdagsmat, her i overraskende selskap med grove biter ovnsstekt søtpotet og crispy sukkererter. En kjapp dressing lager du av yoghurt og sennep. Dette er en gjenoppskrift sammen med  Lammekoteletter med søtpotetmos.

LAMMEKOTELETTER MED SØTPOTETMOS 

Lammekoteletter er perfekt når du vil markere noe spesielt midt i uka, eller om du bare har lyst på noe ekstra godt. Søtpotetmos og sukkererter er nydelig tilbehør. Dette er en gjenoppskrift sammen med  Fiskepudding med søtpotet og sukkererter.

TOM KHA GAI MED KYLLINGFILET 

Tom Kha Gai er en meget god og smakfull kyllingsuppe fra Thailand. Originalt lages den av en hel kylling, og med galangal. Vi har laget vår litt enklere med fersk ingefær og kyllingfilet.

SASHIMI 

Sashimi er en sunn, enkel og velsmakende rett med rå fisk. Server den kun som den er, som en forrett eller som en del av en sushimeny. Men husk å juster ned mengden etter hvor mange retter du serverer til.

PIZZA INSPIRERT AV BÁNH MÌ 

Pizza med strimlet svinekjøtt, råsyltede grønnsaker og srirachamajones. Til denne pizzaen har vi hentet inspirasjon fra den vietnamesiske retten Bánh Mì.

FRIKASSÉ MED KYLLING ELLER HØNS 

Enten du bruker kylling eller høns er frikassé velsmakende mat som vekker nostalgiske følelser hos mange. Når du først er i gang med å koke høns, kan du like godt koke to eller flere. Da får du masse god kraft, og deilig, mørt kjøtt til frikasseen.

UKENS DESSERT:

SMOOTHIEBOWL MED BLÅBÆR OG FERSKEN  

Smoothie er både godt og sunt. Denne smoothiebowlen serveres i en skål, og pytes gjerne med frukt, bær og chiafrø.

Klikk her for å se vår samling med   middagstips

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    version:10.10.4.45, server:MP-PRD-WEB07 10.12.2018 10:08:06