skip navigation
matprat logo
Kalkunfilet med timiansmør og sommerkål

Ukemeny uke 31/2018

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss.

PYTT I PANNE MED GRØNNSAKER

Hverdagsmat med rester fra grønnsaksskuffen! Vi fant både sopp, rotselleri og kålrot, hva finner du? Bruk det du har, topp med et stekt egg eller to, og server med sylteagurk og rødbeter. 

GRILLET LAKS MED AGURKSALAT

Laks med agurksalat er en klassiker! Her har fisken fått en sving innom grillen, og blitt glasert av en deilig lime- og honningglaze. Samtidig har agurksalaten fått litt ekstra piff med en deilig lime- og chilidressing. Godt er det, klassiker eller ei!  

FILIPPINSK KYLLINGRISOTTO

Mange er vokst opp med grillet kylling og kokt ris - her har kyllingen og risen kommet sammen til en herlig fløyelsmyk risotto. Servert med bløtkokt egg, vårløk og chili - perfekt kosemat for hele familien! 

RISBURGER MED BIFF

Biff bulgogi er en tradisjonell koreansk matrett. Her har vi laget en litt utradisjonell vri - en spicy risburger med de samme koreanske smakene. Hamburgeren for deg som ikke tåler gluten, eller som bare vil prøve noe nytt!

REKE- OG MANGOSALAT

En lett, frisk og deilig salat med reker og mango!

SATAYMARINERT SKINKEBIFF

Satay kommer fra Indonesia, her har vi laget satayspyd med svinebiff som er marinert med en herlig peanøttsaus. Den beste smaken får du når du griller dem på en kullgrill! 

KALKUNFILET MED TIMAIANSMØR OG SOMMERKÅL

Et deilig urtesmør gjør kalkunen ekstra saftig og god. Serverer du kalkunen med sesongens asparges, nykål og reddiker får gjestene dine et fargerikt og lett festmåltid.  

UKENS DESSERT:

BÆRTERTE MED EGGEKREM

Lag en lekker tertebunn og fyll med eggekrem og jordbær eller bringebær. En blanding med frukter smaker også godt.

Klikk her for å se vår samling med middagstips.

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    version:10.10.4.83, server:MP-PRD-WEB07 11.12.2018 19:03:46