skip navigation
matprat logo
Brasilianske grillspyd med kylling

Ukemeny uke 31/2017

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss. 

FYLT AUBERGINE MED SOPP OG SESAMFRØ 

Aubergine er en grønnsak som behøver varmebehandling før den serveres. Fylt med en smakfull blanding av sopp og grønnsaker og toppet med syrlige granateplekjerner er dette et festmåltid.  

KOKOS- OG CURRYPANNE MED TORSK 

Dette er en smakfull fiskepanne som det er kjapt og enkelt å varte opp med på en travel hverdag.

GRILLET FLINTSTEK MED SPICY COLESLAW 

Perfekt grillet flintstek er kjempegodt og sammen med spicy coleslaw med ananas og vårløk blir det mat man husker. Snitt flintstekene i svorsiden for å unngå at de krøller seg under grilling.

LAMMEKOTELETTER MED TZATZIKIRISOTTO 

Det beste fra to matnasjoner! Italia møter Hellas i denne spennende blandingen.

GRILLET LAKS MED VANNMELONSALSA 

Grillet laksefilet med en søt og litt spicy rub er perfekt sommermat! En frisk salsa laget av vannmelon og mango står perfekt til den grillede fisken. Nyt gjerne maten ute på terrassen! Nam!

BRASILIANSKE GRILLSPYD MED KYLLING

Kyllinglår er super grillmat som tåler tøff varmebehandling. Legger du litt tid i forberedelsene er lønnen saftig kjøtt med masse smak. Vi har hentet inspirasjon fra brasilianske grilltradisjoner, og lager store espetinhos med marinerte stykker av kyllinglår, og serverer med en sommerfrisk salat med avokado, tomat og mango.

HELSTEKT YTREFILET AV SVIN MED PLOMMESAUS 

En syrlig og krydret plommesaus passer ypperlig til helstekt ytrefilet av svin. Servert med marinerte aspargesbønner er dette en enkel og lett rett du kan lage til dine gjester.

UKENS DESSERT:

JORDBÆRFROMASJ 

Dette er en rask og deilig dessert som alle kan få til.

Klikk her for å se vår samling med middagstips

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    version:10.10.1.42, server:MP-PRD-WEB09 17.10.2017 04:14:55