skip navigation
matprat logo
Kyllingsalat med ris

Ukemeny uke 31/2016

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss. 

SPICY SALAT PÅ GLASS  

Salat på glass er gøy! Og mulighetene er mange. Her har vi lagd en spicy dressing og fylt glasset med friske grønnsaker, nudler og urter. Perfekt tilbehør til grillmaten, eller som piknikmat i parken eller på stranden.


PØLSER MED LOMPER OG SYLTET RØDLØK 

Pølser til familien trenger da ikke bare være med en stripe ketchup. Prøv disse snadderpølsene med avokadomos, syltet rødløk og morsome lomper stekt i krumkakejernet. Superdigg!


GRILLET MAKRELL MED SYLTEDE GRØNNSAKER 

Deilig, grillet makrell servert med friske, syltede grønnsaker. Reddik og gulrot blir fargerikt og flott sammen, jalapeño bidrar med litt ekstra krutt og til sammen blir det et perfekt tilbehør til den grillede fisken!


KYLLINGSALAT MED RIS  

Av og til blir man lei brødmat og trenger variasjon i lunsjboksen. Da kan denne mettende og gode kyllingsalaten med ris være et godt alternativ.


GRILLET FOCACCIA MED SPEKESKINKE

Å bake brød på grillen er overraskende enkelt. Fylt med god spekeskinke, manchego og ruccula smaker grillet focaccia himmelsk! 


SHISH KEBAB 

Kebab stammer fra tyrkernes krigstokter, ikke minst fra den gang de som nomader var innviklet i stammekriger. Krigerne spiddet kjøttstykkene på sverdet og stekte dem over åpen ild.


HELGRILLET INDREFILET AV STORFE  

Å grille hele fileter er mye enklere enn du tror og er perfekt å servere når du har gjester.

Klikk her for å se vår samling med middagstips.  

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    version:10.10.4.83, server:MP-PRD-WEB09 12.12.2018 06:24:04