skip navigation
matprat logo
Gresk burger

Ukemeny uke 30/2017

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss. 

GRØNNSAKSUPPE MED GRESSKAR OG RISONI 

Enkelte dager er en god, varm suppe akkurat det man trenger. Denne suppen smaker deilig, og du lager den kjapt. Med noen skiver godt brød ved siden av, har dere en fullverdig middag.

GRILLET MAKRELL MED SYLTEDE GRØNNSAKER 

Deilig, grillet makrell servert med friske, syltede grønnsaker. Reddik og gulrot blir fargerikt og flott sammen, jalapeño bidrar med litt ekstra krutt og til sammen blir det et perfekt tilbehør til den grillede fisken!

KYLLINGFILET I TORTILLASLEFSE 

Solfylte sommerdager er for verdifulle til å være innendørs. Da er det bedre å nyte sol og god mat ute. Tortillaslefser med kylling, kremost og grønnsaker er perfekt sommermat som kan nytes ute.

LAKS MED KOKOS OG LIME 

Kombinasjonen av laks, revet fersk kokos og gresk yoghurt med lime er så å si nesten uslåelig. Dette er rett og slett et kjempegodt og sunt middagsalternativ med mye god smak. 

GRESK BURGER 

En saftig burger av lammekjøtt med friske smaker fra Middelhavet. Bak gjerne focacciainspirerte hamburgerbrød og lag tapenade fra bunnen av, om du har ekstra god tid. 

GRILLSPYD PEANØTT SATAY 

Mat tilberedt og servert på spyd har kommet for å bli og er populært som aldri før. Mariner gjerne kjøttet over natten og pensle dem flere ganger med peanøttsaus underveis når du griller. Slikt blir det mye god smak av. Passer perfekt som en del av et tapasbord.

HELSTEKT YTREFILET MED BRINGEBÆR- OG BYGGRISSALAT 

Et saftig og mørt stykke ytrefilet av norsk storfe fortjener litt ekstra godt tilbehør. Her har vi servert det helstekte biffstykket med en deilig bringebær- og byggrissalat toppet med smakfulle friske urter. 

UKENS DESSERT:

DESSERTPIZZA MED FIKEN OG BLÅMUGGOST

Pizza på grillen gir en annen sjarm og smak enn ovnspizza. Lag en dessertpizza med friske sommerfrukter og deilig ost, du er garantert en fantastisk smaksopplevelse og imponerte gjester.

Klikk her for å se vår samling med middagstips

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    version:10.10.4.83, server:MP-PRD-WEB09 15.12.2018 05:31:26