skip navigation
matprat logo
Grillet makrell med lun potetsalat

Ukemeny uke 29/2018

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss.

RØDBETEBURGER MED GRØNNKÅL

Rødbetburger er et vegetarisk og godt alternativ til hamburgeren! Denne rødbeteburgeren smaker fantastisk og har i tillegg en veldig vakker farge. 

GRILLET MAKRELL MED LUN POTETSALAT

Grillet makrell er skikkelig sommermat! Fisken griller du raskt samtidig som den lune potetsalaten gjør seg ferdig på grillen. Etterpå er det bare å nyte!

KYLLINGFILET MED BLOMKÅLRISOTTO

Gjør en vri på risottoen ved å blande inn finhakket blomkål, valnøtter og salat. Mer trenger du ikke for å gi kyllingfileten nytt, fresht følge!

SVINEBIFF MED STEKTE TOMATER OG AGURKSALAT

Svinebiff eller skiver av svinefilet er raskt og enkelt å tilberede. Søte og gode cherrytomater varmes raskt i stekepannen sammen med kjøttet. Agurksalat med rømme eller gresk yoghurt er friskt og sommerlig tilbehør.

LAMMEMEDALJONGER PÅ GRILL

En saftig lammemedaljong er helgematen sin!. Medaljonger fra ytrefileten som er noe det møreste kjøttet du kan kommer bort i. Kjøttet er smakfullt og kan kombineres med de fleste smaker og krydder. Den syrlige smaken hos tomat kombinert med ost gjør dette til en nydelig hovedrett av lam.

SPARERIBS MED KÅLSALAT

Skikkelig Texas bbq-spareribs med kålsalat og barbecuesaus. Saftig kjøtt som smelter i munnen. En suksesshistorie hvor norsk svinekjøtt møter en eksplosjon av smaker. Jiiiha!

GRILLSPYD MED BREIFLABB

Fisk på grillen kan være en utfordring, men denne varianten, med breiflabb på doble grillspyd er enkel og veldig, veldig god. Breiflabb er en luksusfisk med konsistens som hummer.

UKENS DESSERT:

RIPS MED RÅKREM

Her har vi laget en enkel og knallgod dessert med rips. Råkrem er herlig tykk eggedosis blandet med pisket kremfløte. Passer perfekt sammen med fersk eller bakt frukt, gelé eller bær. 

Klikk her for å se vår samling med middagstips.

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    version:10.10.4.83, server:MP-PRD-WEB07 16.01.2019 15:08:58