skip navigation
matprat logo
Pulled pork bbq-pizza

Ukemeny uke 29/2017

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss. LINSESALAT MED EGG 

Kok noen egg! Det tar ikke mer enn 8-10 minutter, og i løpet av den tiden rekker du fint å mikse sammen en deilig salat. De kremete eggeplommene fungerer som en ekstra dressing. Koker du flere egg enn det du trenger, har du forberedt neste dags lunsj samtidig.

PASTA MED TUNFISKSAUS 

Pasta i alle varianter er typisk hverdagsmat for oss nordmenn. Og har du en boks tunfisk innerst i skapet, kan du trylle fram denne knallgode og enkle pastaretter i løpet av få minutter.

KYLLINGSALAT MED KAPERS OG VALNØTTER 

Med kyllingfilet, strimlet kyllingkjøtt eller rester av en grillkylling har du grunnlaget for en kyllingsalat som kan varieres på uendelig mange måter ut fra hva du har i kjøleskapet akkurat denne dagen.

GRILLET LAKS MED AGURKSALAT 

Laks med agurksalat er en klassiker! Her har fisken fått en sving innom grillen, og blitt glasert av en deilig lime- og honningglaze. Samtidig har agurksalaten fått litt ekstra piff med en deilig lime- og chilidressing. Godt er det, klassiker eller ei!  

LAM SOUVLAKI MED BRIAMI

Souvlaki er en gjenganger på greske menyer. Her serveres lammespydene med briami, som er stekte grønnsaker.

PULLED PORK BBQ-PIZZA 

Pizza laget på grillen er kjempegodt! Servert i porsjonsstørrelser med bbq-saus og pulled pork er dette en ekte grillpizza som garantert vil imponere.

POSJERT KYLLINGFILET MED SPRØ SOMMERGRØNNSAKER OG URTESAUS 

Å koke kyllingfileten er ikke så vanlig, men det gir et fantastisk saftig og godt resultat! I tillegg får man en smakfull, deilig kraft, som blir til en utmerket saus om den jevnes med litt maisenna.

UKENS DESSERT:

HJEMMELAGET ISKREM MED LAKRIS OG BRINGEBÆR

Fløyelsmyk hjemmelaget iskrem for alle som simpelten elsker lakris! Den rike smaken av lakris gjør seg ekstra godt sammen med friskhet fra den frysetørkede bringebæren. Nytelse på høyt nivå!

Klikk her for å se vår samling med middagstips

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    version:10.10.4.83, server:MP-PRD-WEB10 18.12.2018 20:21:44