skip navigation
matprat logo
Gratinerte sjøkreps

Ukemeny uke 28/2018

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss.

PASTA MED RATATOUILLE

Det tar litt tid å lage en ordentlig ratatouille, men når duften av hvitløk, urter og grønnsaker brer seg i huset vet du at det var vel anvendt tid. Nykokt pasta med ratatouille er en nydelig vegetarisk middag som de aller fleste vi like.

GRILLET MAKRELL MED SYLTEDE GRØNNSAKER

Deilig, grillet makrell servert med friske, syltede grønnsaker. Reddik og gulrot blir fargerikt og flott sammen, jalapeño bidrar med litt ekstra krutt og til sammen blir det et perfekt tilbehør til den grillede fisken!

SPEKEMAT MED EGGERØRE

Tradisjonell spekemat med eggerøre blir en aldri lei. Dessuten passer det like godt til festlige lag som til sommermiddagen.

GRILLET KYLLINGFILET MED VANNMELONSALAT

Her er rock`n roll sommerstemning samlet i ett og samme måltid. Garantert mange tomler opp og gode smaksopplevelser for deg og gjestene dine. Melonsalat med mojitodressing er digg tilbehør til grillet kylling!

SVINEFILET MED BROKKOLISALAT

Grillet indrefilet av svin er utrolig godt om sommeren, særlig når fileten er grillet. Server svinefileten med en krønsjy brokkolisalat som tilbehør.

GRATINERT SJØKREPS

Gratinert sjøkreps med pisket urtesmør, hvitløk og urter. Et festmåltid som passer perfekt til en sommerkveld med gode venner.

GRILLEDE PIGWINGS MED GRILLET MAISSALAT

Pigwings har tatt Amerika med storm. Denne saftige kjøttbiten kommer fra svineknoken, og passer utmerket i lag med en digg maissalat som tilbehør. 

UKENS DESSERT:

GRILLET CAMEMBERT MED JORDBÆR

Dette er en sommerdessert du kommer til å elske! Grillet Camembert med grillede jordbær - ja, du kan grille desserten! 

Klikk her for å se vår samling med middagstips.

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    version:10.10.4.83, server:MP-PRD-WEB06 16.01.2019 15:01:50