skip navigation
matprat logo
Små kyllingpaier

Ukemeny uke 28/2017

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss. 

MAC ‘N’ CHEESE MED BLOMKÅL 

Gratinert makaroni og blomkål i en tykk ostesaus kan jo ikke bli feil. Amerikas comfort-food nummer en er en ordentlig koserett.

GRILLET LAKS MED SPICY NUDELSALAT 

Laks egner seg meget godt for grillen, og sammen med spicy nudelsalat med mango og vårløk blir dette et kjempedeilig sommermåltid. 

PØLSER MED LOMPER OG SYLTET RØDLØK 

Pølser til familien trenger da ikke bare være med en stripe ketchup. Prøv disse snadderpølsene med avokadomos, syltet rødløk og morsome lomper stekt i krumkakejernet. Superdigg!

GRILLEDE LAMMEKOTELETTER MED KRYDDERMIKS 

Lammekjøtt er ypperlig grillmat. Lammekoteletter er mørt kjøtt og har mye smak. Med disse to krydderblandingene kan du enkelt variere smaken.

KREMEDE BLÅSKJELL 

Blåskjell er som all annen sjømat aller best på smak og konsistens i den kalde årstiden. Denne blåskjellvarianten smaker godt hele året og når blåskjellene er spist opp og livet er herlig å leve, tar du opp en skje og spiser resten som en suppe. Enkel mat med mye smak.

GRILLET ENTRECÔTE MED JORDBÆRSALSA 

Marmoreringen og den fine fettfordelingen på entrecôte gjør det enkelt å få til et saftig og godt resultat på grillen. Velg denne biffen når du vil ha noe godt i helgen.

SMÅ KYLLINGPAIER 

I Brasil, der disse små paiene kommer fra, heter de «empadinhas de frango», og har sprø deig og saftig fyll av kylling. Et av kjennetegnene på en ordentlig empadinha er at den nesten faller fra hverandre når man biter i den, så vær forsiktig! Bruk store muffinsformer, og vær nøye med å feste lokket ordentlig før de stekes.

UKENS DESSERT:

OSTEISKAKE MED JORDBÆR 

Denne iskaken kommer til å bli en av dine favorittdesserter. Søt, fyldig og god. Det kjekke med iskake er at du kan lage den når du har tid til overs og la den ligge i fryseren til du får gjester. På den måten har du alltid noe godt å by på.

Klikk her for å se vår samling med middagstips

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    version:10.10.4.83, server:MP-PRD-WEB09 18.12.2018 11:49:49