skip navigation
matprat logo
Marinert biff med grønnsakesspyd

Ukemeny uke 28/2016

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss. 

BULGURSALAT MED EGG 

Bulgur er knuste hvetekorn som bare skal bløtlegges i kokende vann noen minutter før de er ferdige til bruk. Denne bulgursalaten med egg er et mettende og deilig alternativ til matpakka eller den tradisjonelle middagen!


GRILLET QUESEDILLA MED CHORIZO OG CHEDDAR  

Quesedilla er en meksikansk klassiker, som rett og slett betyr hvetetortilla som er brettet, fylt og stekt. Hvorfor ikke putte den på grillen? Ypperlig som snacks utover sommerkvelden.


LAMMESKIVER MED GRESK VRI 

Skal du lage gresk mat, kommer du ikke utenom lammekjøttet. Lammelår i skiver er grillens nye slager. Kjøp skivene ferdig marinert. Enkelt og godt!


GRILLET MAKRELL MED LUN POTETSALAT  

Grillet makrell er skikkelig sommermat! Fisken griller du raskt samtidig som den lune potetsalaten gjør seg ferdig på grillen. Etterpå er det bare å nyte!


MARINERT BIFF MED GRØNNSAKSSPYD 

En frisk og sommerlig rett. Ved å kjøpe ferdigmarinerte biffer får du i tillegg en rask og ekstra smakfull middag.


GRILLET BRUSCHETTA MED SVINEFILET

En bruschetta kan varieres i det uendelige. Sommerens favoritt er med grillet svinefilet og avokadosalat. En fresch variant av ventepølse, som en lunsjrett eller smårett.


BRASILIANSKE GRILLSPYD MED KYLLING 

Kyllinglår er super grillmat som tåler tøff varmebehandling. Legger du litt tid i forberedelsene er lønnen saftig kjøtt med masse smak. Vi har hentet inspirasjon fra brasilianske grilltradisjoner, og lager store espetinhos med marinerte stykker av kyllinglår, og serverer med en sommerfrisk salat med avokado, tomat og mango.

Klikk her for å se vår samling med middagstips.  

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    version:10.10.4.83, server:MP-PRD-WEB06 21.01.2019 02:19:11