skip navigation
matprat logo
Sommerskinke med potet- og urtesalat

Ukemeny uke 27/2018

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss.

LINSESALAT MED EGG

Lag deg en deilig linsesalat med bakt søtpotet, linser og masse deilig grønt. De kremete eggeplommene fungerer som en ekstra dressing. Koker du flere egg enn det du trenger, har du forberedt neste dags lunsj samtidig.

KREMET FISKESUPPE

Her er en rask og enkel fiskesuppe som varmer godt og smaker nydelig. Om du er glad i reker eller blåskjell, er det kjempegodt i suppa det også!

GRILLET KYLLINGFILET MED AGURKSALAT

Kyllingfilet er alltid populært – også som grillmat. Tørk fileten med papir før du legger den på grillen, og grill den raskt på høy varme før den får hvile seg ferdig i en kjøligere sone noen minutter. Agurksalat med grillet minimais er enkelt og spenstig tilbehør.

SOMMERSKINKE MED POTET- OG URTESALAT

Sommerskinke servert med potetsalat med mye hakket grønt er deilig sommermat. Dette er middagsmat som er enkel å lage og super ta med seg ut i hagen, på stranden eller spise ute på terrassen.

CHEESEBURGER

En digg cheeseburger lager du enkelt selv! Topp den med klassisk tilbehør som salat, tomat, rødløk og syltet agurk, eller noe annet du liker godt. 

HELGRILLET INDREFILET AV SVIN MED BAKT NYPOTETSALAT

Det møreste kjøttet av svin er indrefileten. Ved å helgrille filet bevares saftigheten og dermed den gode smaken. En lun nypotetsalat passer perfekt til indrefiletens gode, milde smak.

GRILLET KVEITE MED ASPARGES

Fisk på grillen kan være en utfordring, men skiver av kveite er flott å grille – og det smaker nydelig! Saftige asparges trenger bare noen minutter over ilden, og den enkle, gode sausen kan også lages på grillen. 

UKENS DESSERT:

SJOKOLADEKAKE MED JORDBÆR

Lag denne saftige 3-lags sjokoladekaken med sjokoladekrem  - den slår garantert godt an på festen. Bruk den sjokoladen du liker best, og lag enten hvit sjokoladekrem, sjokoladekrem med melkesjokolade eller en mørk og kraftig sjokoladekrem med 70 % sjokolade. Kos blir det uansett!

Klikk her for å se vår samling med middagstips.

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    version:10.10.4.83, server:MP-PRD-WEB08 16.01.2019 14:55:26