skip navigation
matprat logo
Rubadubkrydret svinenakke, bredde

Ukemeny uke 27/2017

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss. 

PANNEKAKER MED VEGETARISK FYLL 

Parmesangratinerte pannekaker er kjempegodt, og her har vi fylt pannekakene med en smaksrik vegetarfarse laget av deilige grønnsaker og linser. Smakfull vegetarmat som passer både til lunsj og middag.

BAKT TORSK MED LINSER 

Det er ikke mye som skal til – fisk, litt smør eller olje, sitronsaft og krydder. Fisken gjør seg selv i ovnen mens du fikser tilbehøret. Og det blir så godt! Hver gang!

BBQ GRILLSPYD MED ANANASSALSA 

Her er enkle og veldig gode grillspyd servert med en frisk ananassalsa og tortillachips. At kjøttet får godgjøre seg i marinade natten over resulterer i skikkelig mye god smak. Dette er ordentlig kosemat for gode sommerdager!

LAM MED MOJO 

Lammeskiver er enkle å tilberede og lette å lykkes med. Som tilbehør bør du prøve mojo som er en paprikabasert, "hot" saus. Dypp hele poteter med skall i sausen og nyt!

GRILLET PIZZA MED RØKT LAKS 

Pizza på grillen er gøy! Den grillede pizzadeigen toppes med deilig ost, røkt laks og herlig grønt. Sommermat som får deg til å lukke øynene og smile.

KYLLINGFILET FYLT MED KRYDDER OG OST 

Vi har fylt kyllinfileten med en god skive brie og hakket dill før den ble surret med bacon og stekt. Fargerike grønnsaker og salat er godt tilbehør.

RUBADUB-KRYDRET SVINENAKKE RUBADUB-KRYDRET SVINENAKKE 

Når du skal ha gjester er det ypperlig å steke et stort kjøttstykke, som for eksempel svinenakke.

UKENS DESSERT:

VANNMELONSORBET MED LØNNESIRUP OG SALT 

Små ispinner laget av vannmelon, smaksatt med litt lønnesirup og salt, smaker herlig i sommervarmen. Saltet er med på å fremheve smakene fra vannmelonen, og danner et helt nytt og spennende smaksbilde. 

Klikk her for å se vår samling med middagstips

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    version:10.10.4.83, server:MP-PRD-WEB08 19.01.2019 19:24:59