skip navigation
matprat logo
Grillet svinebiff med chili

Ukemeny uke 27/2016

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss. 

FRITTATA MED TOMATER OG SPINAT 

Denne italienske omeletten byr på både løk, spinat og tomater. Frittata er  utmerket som et måltid etter trening, pålegg på brødskiven eller som en rett på et tapasbord.

 

BIFFSMØRBRØD MED BRIE  

Kosemat! Biffsmørbrød kan serveres til mange anledninger. En hyggelig kveld for to? Eller god mat til en god film eller en spennende fotballkamp? Eller hva med å gjøre turmaten litt mer spennende, og pakk ned biffsmørbrødet i tursekken?


PØLSE MED SOMMERLIG POTETSALAT

Pølse er skikkelig norsk streetfood. Mat som er enkel å ta med seg på farten, eller som raskt kan gå fra å være den tradisjonelle med ketsjup og sennep til en større smaksopplevelse. Topp pølsa med en frisk potetsalat med reddiker og pepperrot. Yum!


PASTASALAT MED VARMRØKT LAKS 

En mettende og god pastasalat er perfekt sommermat! Her har vi grillet den varmrøkte laksen for å fremheve den gode røyksmaken, men laksen kan vel så gjerne serveres kald. 


WRAP MED REVET KYLLING 

Revet kylling er godt kokt, mør og revet kylling med mye smak. Servert i grillet fullkornswrap med granateple og frisk koriander er dette en tøff og smaksrik rett som garantert vil slå an hos gjestene.


GRILLET SVINEBIFF MED CHILI  

Grillet svinebiff med chili, fetaost og bringebær er både godt og imponerende enkelt. Et tips kan være at du har chilipastaen i en skål på bordet, slik at gjestene kan forsyne seg selv etter egne preferanser.


LAM SOUVLAKI MED BRIAMI 

Souvlaki er en gjenganger på greske menyer. Her serveres lammespydene med briami, som er stekte grønnsaker.

Klikk her for å se vår samling med middagstips.  

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    version:10.10.4.83, server:MP-PRD-WEB07 17.01.2019 13:52:04