skip navigation
matprat logo
Asiatisk kyllingsalat

Ukemeny uke 26/2018

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss.

VEGETARBURGER MED HALLOUMI OG AUBERGINE

Både aubergine og halloumi egner seg godt på grillen, og smaker nydelig i et burgerbrød! Toppet med grillet tomat og paprika har du et helgrillet vegetarisk supermåltid.

KYLLINGFILET MED DILL- OG KAPERSSAUS

Kyllingfilet med dill- og kaperssaus er en deilig hverdagsrett med masse smak! I stedet for å steke fileten i panne trekkes den i buljong.

LAMMEKOTELETTER MED GRESK SALAT

Lam på grillen gir mange smakfulle muligheter. Denn oppskriften får deg til å drømme om hvite hus med blå dører og greske sandstrender.

ASIATISK KYLLINGSALAT

Dette er en superrask og enkel kyllingsalat der du godt kan bruke restene fra gårsdagens kyllingmiddag. Friske urter og en hot dressing gir masse smak!

SOMMERKOTELETTER MED GRATINERT HJERTESALAT

Sommerkoteletter med sin røkte og salte smak blir her ledsaget av grillet hjertesalat, gratinert med roquefort og et dryss med grovhakkede hasselnøtter. Spennende og enkel kosemat i sommerlige anledninger. 

KREMEDE BLÅSKJELL

Blåskjell er som all annen sjømat aller best på smak og konsistens i den kalde årstiden. Denne blåskjellvarianten smaker godt hele året og når blåskjellene er spist opp og livet er herlig å leve, tar du opp en skje og spiser resten som en suppe. Enkel mat med mye smak.

GRILLET LAKS MED SQUASHSALAT OG MYNTEYOGHURT

Grillet laks er godt og sunt. Server med en mild squashsalat og en herlig mynteyoghurt, og du får en fantastisk smaksopplevelse. Retten passer like bra til hverdagsmiddag som helgekos.

UKENS DESSERT:

FRISKE BÆR MED VANILJESAUS

Hva smaker bedre enn sesongens friske bær servert med hjemmelaget vaniljesaus? Det smaker like godt som det er enkelt.

Klikk her for å se vår samling med middagstips.

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    version:10.10.4.83, server:MP-PRD-WEB08 16.01.2019 14:53:12