skip navigation
matprat logo
Grillspyd med svinekjøtt og salat i glass

Ukemeny uke 26/2017

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss. 

ENKEL INDISK CURRY MED EGG 

En curry kan man lage kjapt, ingrediensene stekes i pannen og mikses i en foodprosessor, kok noen egg så har du en perfekt middag.

GRILLET LAKSEBURGER 

En saftig hjemmelaget hamburger av laks, proppfull av smak og toppet med deilig avokadosalsa. Grillmat med god samvittighet!

LAMMEKOTELETTER MED ASIATISK KÅLSALAT 

Lammekoteletter er en fantastisk råvare med masse smak. Server dem med en liten asiatisk vri som denne friske kålsalaten med sesamolje og ingefær. En kombinasjon som kan gjøre hverdagsmiddagen til en hellig stund.

STEINBIT MED KREMET PURRE 

Steinbit er fast i kjøttet og har en god, mild fiskesmak, og filetene er enkle å tilberede. Her har vi bakt dem i ovnen sammen med purreløk og fløte – en rett som passer både til hverdag og fest.

WRAP MED REVET KYLLING 

Revet kylling er godt kokt, mør og revet kylling med mye smak. Servert i grillet fullkornswrap med granateple og frisk koriander er dette en tøff og smaksrik rett som garantert vil slå an hos gjestene.

GRILLSPYD MED SVINEKJØTT OG SALAT I GLASS 

Enten du skal grille på balkongen, i hagen, på stranda eller i parken er disse marinerte grillspydene servert med salat i glass perfekte! Salaten kan lages i forveien, og oppbevares i kjøleskap - så er det bare å snu på glasset rett før du skal spise. Sunn og god grillmat!

HELSTEKT ROASTBIFF MED BAKT PAPRIKA- OG SPINATSALAT 

Du forbinder kanskje roastbiff med rause smørbrød, salater eller små, delikate snitter, men roastbiff kan like gjerne serveres varm i rause skiver med smakelig tilbehør.

UKENS DESSERT:

JORDBÆRTERTE MED VANILJEKREM

Denne jordbærterten har alt! Sprø bunn, fløyelsmyk vaniljekrem og friske deilige jordbær. Rett og slett en herlig sommerkake! 

Klikk her for å se vår samling med middagstips

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    version:10.10.4.83, server:MP-PRD-WEB10 21.01.2019 02:02:15