skip navigation
matprat logo
Biffwrap med guacamole og grillet paprika

Ukemeny uke 26/2016

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss. 

GRØNNKÅL- OG EPLESALAT MED CASHEWNØTTER

Den trauste grønnkålen har fått sin renessanse og er blitt supertrendy. I denne salaten har grønnkålen fått en asiatisk vri, i selskap med cashewnøtter og syrlig eple. 

GRILLEDE KOTELETTER MED TOMAT OG MOZZARELLA 

Koteletter er enkelt å hanskes med, og anses av mange som perfekt for grillings. Her har vi gjort en italiensk vri og toppet kotelettene med mozzarella og småtomater vendt i pesto. Super grillmat! 

GRILLET TORSK I FOLIE

Deilige små forundringspakker lager du raskt og enkelt! Grønnsaker og torskefilet i folie blir til sunn og god grillmat på 1-2-3.

CLUB SANDWICH

Club sandwich er en lunsjklassiker. Stekt kalkunfilet, sprø salat og frisk tomat gir to lag deilig pålegg mellom tre skiver.

LAM MED MOJO 

Lammeskiver er enkle å tilberede og lette å lykkes med. Som tilbehør bør du prøve mojo som er en paprikabasert, "hot" saus. Dypp hele poteter med skall i sausen og nyt!

HELGRILLET INDREFILET AV SVIN MED BAKT NYPOTETSALAT  

Det møreste kjøttet av svin er indrefileten. Ved å helgrille filet bevares saftigheten og dermed den gode smaken. En lun nypotetsalat passer perfekt til indrefiletens gode, milde smak.

BIFFWRAP MED GUACAMOLE OG GRILLET PAPRIKA

Grill marinert ytrefilet av storfe på spyd, og server spydene i tortillalefser sammen med guacamole og grillet paprika. Kjempegodt!

Klikk her for å se vår samling med middagstips.  

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    version:10.10.4.83, server:MP-PRD-WEB10 16.01.2019 14:58:26