skip navigation
matprat logo
Sis köfte - tyrkisk kebab

Ukemeny uke 25/2018

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss.

GRØNN BØNNESALAT

Server bønnesalaten som selvstendig rett sammen med brød, eller som tilbehør til stekt eller grillet kjøtt og fisk.

KRYDRET FISKEBURGER MED CHILIMAJONES

Gjør en vri på fiskemiddagen og server fisken i burgerbrød sammen med salat og en sprek chilimajones! En ny fiskefavoritt i familien?

GRILLET SKINKEBIFF MED KIKERT- OG BØNNESALAT

Hva er vel bedre enn en grillet biff om sommeren? Grillet skinkebiff med kikerter og bønner er fylt med skikkelig energi for mye utendørsaktivitet. Ha salaten på et glass, og du er klar for piknik.

KYLLINGSALAT MED PASTA

Pastasalat med kylling er noe alle liker! Lag den til middag på en helt vanlig tirsdag, en helg du får gjester eller ta den med når du skal fikse noe godt til  sommeravslutningen. 

SIS KÖFTE - TYRKISK KEBAB

Köfte, kofte eller kebab er vanlige navn på krydrede kjøttboller fra Midt-Østen. De finnes i et utall varianter, gjerne kraftig krydret og servert i ferske pitabrød eller lefser. Våre köfte er laget av lammekjøtt.

SPEKEMATANRETNING

Spekemat er populær mat, og lettvint å servere enten dere blir få til bords eller har invitert mange gjester. Spekematanretning er dessuten et supert alternativ til servering når det er grillrestriksjoner på grunn av skogbrannfare.

ØRRETFILET GRILLET PÅ PLANKE

Grill fisken på planke! Smaken blir ekstra god, og du unngår at fisken fester seg til grillen. Server ørretfileten med en asiatisk vårløksalat og litt kokt ris eller en frisk salat.

UKENS DESSERT:

RABARBRAPAI MED MARENGS

Søtt, syrlig, sprøtt og fløyelsmykt. Rabarbraterte med marengs er smaken av sommer og vil garantert gi deg og gjestene dine en finfin matopplevelse.

Klikk her for å se vår samling med middagstips.

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    version:10.10.4.83, server:MP-PRD-WEB10 16.01.2019 14:52:08