skip navigation
matprat logo
Croque Madame

Ukemeny uke 25/2017

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss. 

CROQUE MADAME 

PASTASALAT MED VARMRØKT LAKS 

En mettende og god pastasalat er perfekt sommermat! Her har vi grillet den varmrøkte laksen for å fremheve den gode røyksmaken, men laksen kan vel så gjerne serveres kald. 

GRILLEDE KOTELETTER MED TOMAT OG MOZZARELLA 

Koteletter er enkelt å hanskes med, og anses av mange som perfekt for grillings. Her har vi gjort en italiensk vri og toppet kotelettene med mozzarella og småtomater vendt i pesto. Super grillmat! 

MAROKKANSK CRISPY KYLLING

Kylling har den fantastiske egenskap å passe til alt mulig av krydder og ingredienser. En rask hverdagsrett med couscous, aprikoser og korinader - herlig!! 

LAMMEBURGER MED AGURKSALAT OG AVOKADO 

Hamburgere finnes i utallige varianter, og lages av all slags kjøtt. Med lammekjøttdeig har du et godt utgangspunkt for å lage saftige, deilige lammeburgere, her med følge av med avokado og syltede grønnsaker.

GRILLET YTREFILET MED KÅL OG BBQ-SAUS 

Ytrefilet av storfe er perfekt grillmat når du skal grille til mange. Med enkelt tilbehør som grillede grønnsaker og en deilig bbq-saus, kan du stresse ned med tilberedningen og nyte det fine grillværet istedet.  

GRILLSPYD MED MARINERT STEINBIT 

Grillspyd med marinert steinbit og friske grønnsaker er perfekt grillmat når du skal grille noe godt til dem du er glad i! Nyt de marokkanske smakene og drøm deg bort! 

UKENS DESSERT:

LAKRISPAVLOVA 

En bedre kake en dette får du ikke! Den har en marengsbunn som er knasende sprø på utsiden, myk og seig inni, og har en perfekt balansert smak av salt og søtt. Marengsen er toppet med eggekrem og deilige, friske bringebær. Mmm!

Klikk her for å se vår samling med middagstips

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    version:10.10.4.83, server:MP-PRD-WEB06 20.01.2019 13:40:50