skip navigation
matprat logo
Pastasalat med varmrøkt laks

Ukemeny uke 24/2018

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss.

GRILLET SOMMERKÅL MED MYNTE- OG KORIANDERDRESSING

Norsk nykål er en av sommerens aller beste grønnsaker – sprø, smakfull og utrolig anvendelig, både rå, lettkokt og grillet. Grillet nykål med spennende dressing er nydelig som en selvstendig vegetarisk rett, men kålen passer også sammen med all slags grillet sommermat.

GRILLET TORSK I FOLIE

Deilige små forundringspakker lager du raskt og enkelt! Grønnsaker og torskefilet i folie blir til sunn og god grillmat på 1-2-3.

KYLLINGSPYD MED COUSCOUSSALAT

Grillede kyllingspyd er et must til sommeren og disse serveres med en herlig couscoussalat som tilbehør. Med en digg dipp til så blir nok alle mer enn fornøyde.

PASTASALAT MED VARMRØKT LAKS

En mettende og god pastasalat er perfekt sommermat! Her har vi grillet den varmrøkte laksen for å fremheve den gode røyksmaken, men laksen kan vel så gjerne serveres kald. 

HOT KYLLINGKJØTTDEIG I SALATBLADER

En sunn og god smaksbombe! Spicy kyllingkjøttdeig servert i salatblader med sobanudler og en frisk dressing med asiatiske smaker. 

BIFF MED SØTPOTETCHIPS OG SQUASH

Skal du unne deg en skikkelig sunn fristelse så er en saftig og mør biff av norsk storfe en riktig så god idé. Sprø chips av søtpotet og tynnstrimlet squash er sunt tilbehør som smaker.

SVINEFILET I BACONSNURR

Svinefilet er populær mat på grillen. Her har vi surret fileten inn med bacon og servert den med grillede fersken, persille og pepperyoghurt. 

UKENS DESSERT:

BOLLEKAKE MED RABARBRA OG VANILJEKREM

Er du glad i søt gjærbakst, så er dette kaken for deg! Lag en enkel bolledeig, ha den i en langpanneform og topp med rabarbra og deilig hjemmelaget vaniljekrem. Kaken får garantert bein å gå på!

Klikk her for å se vår samling med middagstips.

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    version:10.10.4.83, server:MP-PRD-WEB07 15.12.2018 05:06:03