skip navigation
matprat logo
Grillet kyllingfilet med vannmelonsalat

Ukemeny uke 24/2017

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss. 

OMELETTBURGER

Slik kan du også servere omeletten – som en hamburger! En sunn og rask rett, som er like god til lunsj som til middag.

GRILLET MAKRELL MED LUN POTETSALAT 

Grillet makrell er skikkelig sommermat! Fisken griller du raskt samtidig som den lune potetsalaten gjør seg ferdig på grillen. Etterpå er det bare å nyte!

HOT GRILLET SKINKEBIFF MED MAISKOLBE 

Med koriander, vårløk, chili og lime blir skinkebiff både frisk og sterk. Hot grillet skinkebiff med grillet maiskolbe er sunn og spicy hverdagsmat

LAMMEKOTELETTER MED GRESK SALAT 

Lam på grillen gir mange smakfulle muligheter. Denn oppskriften får deg til å drømme om hvite hus med blå dører og greske sandstrender.

GRILLET FOCACCIA MED LAKS OG MANGO 

Griller du focaccia kan du fylle det nygrillede brødet med masse snadder! Her har vi fylt det med grillet laksefilet, mango i skiver og herlig grønn salat. Vil du ha en litt raskere variant - fyll grillet focaccia med varmrøkt laks. 

GRILLET KYLLINGFILET MED VANNMELONSALAT 

Her er rock`n roll sommerstemning samlet i ett og samme måltid. Garantert mange tomler opp og gode smaksopplevelser for deg og gjestene dine. Melonsalat med mojitodressing er digg tilbehør til grillet kylling! 

SPARERIBS MED KÅLSALAT  

Skikkelig Texas bbq-spareribs med kålsalat og barbecuesaus. Saftig kjøtt som smelter i munnen. En suksesshistorie hvor norsk svinekjøtt møter en eksplosjon av smaker. Jiiiha!

UKENS DESSERT:

MANDELKAKE MED RABARBRAKOMPOTT OG YOGHURTIS 

Har du rabarbra i hagen? Da er det ingen sak å lage denne desserten til dine gjester. Rabarbra har en syrlig smak som passer utmerket i en kompott. Her serverer vi rabarbrakompotten med en søt mandelkake og frisk yoghurtis. 

Klikk her for å se vår samling med middagstips

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    version:10.10.4.83, server:MP-PRD-WEB10 12.12.2018 05:47:41