skip navigation
matprat logo
Grillet kyllingfilet med vannmelonsalat

Ukemeny uke 24/2016

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss. 

POTETPIZZA  

Potet på pizzaen?? Ja, tenk! Tynne, tynne skiver potet på en «hvit» pizza toppet med frisk rosmarin og noen dråper god olivenolje er vanlig i Italia – spesielt i Roma. Det finnes mange varianter, og vi har laget vår med litt créme fraîche og fetaost for å gi den litt ekstra smak.


GRILLET KYLLINGFILET MED VANNMELONSALAT 

Her er rock`n roll sommerstemning samlet i ett og samme måltid. Garantert mange tomler opp og gode smaksopplevelser for deg og gjestene dine. Melonsalat med mojitodressing er digg tilbehør til grillet kylling! 


SOMMERLIG ROASTBIFFSALAT

Lag en sommerlig og god salat med roastbiff. Salaten metter godt og kan gjerne serveres i stedet for en varm middag på de beste sommerdagene. Og forresten, salaten smaker like godt resten av året også!


SOMMERKOTELETTER MED GRATINERT HJERTESALAT

Sommerkoteletter med sin røkte og salte smak blir her ledsaget av grillet hjertesalat, gratinert med roquefort og et dryss med grovhakkede hasselnøtter. Spennende og enkel kosemat i sommerlige anledninger. 


GRILLET LAKSEBURGER  

En saftig hjemmelaget hamburger av laks, proppfull av smak og toppet med deilig avokadosalsa. Grillmat med god samvittighet!


LAMMELÅR I SKIVER MED MIDDELHAVSSALAT 

En bris fra Middelhavet, med norsk lam i god kombinasjon med en smakfull salat med tomat, oliven, mynte og fetaost. 


GRILLSPYD PEANØTT SATAY 

Mat tilberedt og servert på spyd har kommet for å bli og er populært som aldri før. Mariner gjerne kjøttet over natten og pensle dem flere ganger med peanøttsaus underveis når du griller. Slikt blir det mye god smak av. Passer perfekt som en del av et tapasbord.

Klikk her for å se vår samling med middagstips.  

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    version:10.10.4.83, server:MP-PRD-WEB10 19.01.2019 19:57:36