skip navigation
matprat logo
Taquitos - tacoruller

Ukemeny uke 23/2017

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss. 

GRILLET HVIT ASPARGES MED KOKT EGG

Hvit asparges gror under jorda, og mangler derfor farge. Den er rikere og søtere på smak enn den grønne, og har et tykt skall som må skrelles før bruk. Passer egentlig perfekt som en egen rett for seg selv, men også ypperlig som tilbehør til grillmat på sommeren. Kokt egg er den perfekte ledsageren.  

GRILLET TORSK I FOLIE 

Deilige små forundringspakker lager du raskt og enkelt! Grønnsaker og torskefilet i folie blir til sunn og god grillmat på 1-2-3.

KYLLINGLÅR MED AVOKADO OG FETA 

De ferdiggrillede kyllinglårene får et skikkelig løft med denne saftige og smakfulle salaten!

OVNSSTEKT LAKS MED HOTTE RISNUDLER 

Å bake fisken i stekeovnen er både plass- og tidsbesparende, og gir et godt resultat. Mens fisken står i ovnen lager du resten av retten, og har middagen på bordet i løpet av en halvtime. Denne retten er en gjenoppskrift sammen med Pho med reinsdyrskav.

TAQUITOS - TACORULLER 

Fyll tortillalefser med noe godt, rull dem sammen og ha dem på en varm grill i et par minutter før du skal spise. Dette er en super måte å få brukt opp «tiloversmat» på. I disse har vi terninger av grillede sommerkoteletter, ost, løk og krydder.

GRILLET ENTRECÔTE MED FYLT SØTPOTET 

En saftig, mør entrecôte er noe av det beste en kan grille. Servert med fylt søtpotet med fetaost og soltørket tomat er dette ekte festmat!

GLASERT SVINEFILET MED FYLTE PAPRIKA 

Grillet svinefilet blir ekstra god med en smaksrik glace. Servert med fylt, grillet paprika med cherrytomater og basilikum er dette supergodmat.

UKENS DESSERT:

YOGHURTIS MED BRINGEBÆR 

Alle barn elsker is! Med gresk yoghurt, fryste bringebær og litt honning lager du enkelt disse knallgode sunne ispinnene. Perfekt på en deilig sommerdag!

Klikk her for å se vår samling med middagstips

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    version:10.10.4.83, server:MP-PRD-WEB07 19.01.2019 19:16:20