skip navigation
matprat logo
Grillspyd med svinekjøtt og salat i glass

Ukemeny uke 23/2016

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss. 

GRILLET HVIT ASPARGES MED KOKT EGG  

Hvit asparges gror under jorda, og mangler derfor farge. Den er rikere og søtere på smak enn den grønne, og har et tykt skall som må skrelles før bruk. Passer egentlig perfekt som en egen rett for seg selv, men også ypperlig som tilbehør til grillmat på sommeren. Kokt egg er den perfekte ledsageren. 


GRILLET FLINTSTEK MED SPICY COLESLAW 

Perfekt grillet flintstek er kjempegodt og sammen med spicy coleslaw med ananas og vårløk blir det mat man husker. Snitt flintstekene i svorsiden for å unngå at de krøller seg under grilling.


HAMBURGER MED SPEILEGG 

Sommerens saftigste og beste hamburger lager du enkelt selv, og aller best blir den på smak om du slenger den på grillen. Toppet med speilegg, sprø løk og noen dråper tabasco så blir det mye deilig smak som pirrer. 


EPLE- OG FENNIKELSALAT MED GRILLET KYLLING

Eple- og fennikelsalat er i seg selv et friskt og crispy tilbehør til stekt kjøtt og grillmat. Her har vi blandet grillet kylling i salaten og toppet den med deilig blåmuggost. Resultatet er en himmelsk hverdagsrett!


LAKSEPAI

En god pai med sjømat! Laksepai er deilig gjestemat. Servert med frisk asparges er dette en ypperlig lunsj- eller middagsrett.


GRILLSPYD MED SVINEKJØTT OG SALAT I GLASS 

Enten du skal grille på balkongen, i hagen, på stranda eller i parken er disse marinerte grillspydene servert med salat i glass perfekte! Salaten kan lages i forveien, og oppbevares i kjøleskap - så er det bare å snu på glasset rett før du skal spise. Sunn og god grillmat!


LAM MØRBRAD MED TOMATSALAT 

Saftig og mørt kjøtt av norsk lam, her servert med en nydelig tomatsalat med fetaost, basilikum, løk og oliven. Toppet med en deilig basilikumsaus. Et skikkelig godt måltid med gode rene smaker.

Klikk her for å se vår samling med middagstips.  

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    version:10.10.4.83, server:MP-PRD-WEB07 16.01.2019 14:51:44