skip navigation
matprat logo
Taquitos - tacoruller

Ukemeny uke 22/2016

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss. 

GRESK SALAT 

Lange sløve dager i solen og gresk salat til lunsj. Kan sommeren bli bedre?


GRILLET BURGER FYLT MED MOZZARELLA OG TOMAT 

Burger er godt, fylt burger er enda bedre! Skjær en rå hamburger i to, fyll den med det du ønsker av ost og krydder, og du har en digg og smakfull burgervariant.


KYLLINGFILET MED PASTA, CHILI OG KAPERS

I denne pastaretten med kylling er mange, gode smaker blandet sammen i en enkel rett som virkelig overrasket smaksløkene.


TAQUITOS - TACORULLER

Fyll tortillalefser med noe godt, rull dem sammen og ha dem på en varm grill i et par minutter før du skal spise. Dette er en super måte å få brukt opp «tiloversmat» på. I disse har vi terninger av grillede sommerkoteletter, ost, løk og krydder. Perfekt som velkomstmat eller venterett.


GRILLET LAKS MED SQUASHSALAT OG MYNTEYOGHURT 

Grillet laks er godt og sunt. Server med en mild squashsalat og en herlig mynteyoghurt, og du får en fantastisk smaksopplevelse. Retten passer like bra til hverdagsmiddag som helgekos.


SANDWICH MED REVET KYLLING 

Revet kylling er kylling som er kokt ekstra mør i en god krydderblanding. Sammen med godt brød og en sprø og frisk salat er denne kyllingsandwichen perfekt lunsj- eller middagssnadder.


SPARERIBS MED KÅLSALAT 

Skikkelig Texas bbq-spareribs med kålsalat og barbecuesaus. Saftig kjøtt som smelter i munnen. En suksesshistorie hvor norsk svinekjøtt møter en eksplosjon av smaker. Jiiiha!

Klikk her for å se vår samling med middagstips.  

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    version:10.10.4.83, server:MP-PRD-WEB06 16.01.2019 14:51:10