skip navigation
matprat logo
Lammeskav i lefse

Ukemeny uke 2/2018

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss. 

OMELETTBURGER

Slik kan du også servere omeletten – som en hamburger! En sunn og rask rett, som er like god til lunsj som til middag.

FISKEGRYTE MED LIMETOUCH 

Lime, som er sitronens lillebror, setter et herlig søtsyrlig touch på denne fiskegryten. Retten passer perfekt når du skal servere noe godt til gjestene dine, men kan også være et fargerikt innslag i form av en hverdagsmiddag.

LAMMESKAV I LEFSE 

Lammeskav egner seg utmerket i denne retten som er inspirert av gresk gyros. Deilige smaker pakket i tynne, ferske hvetelefser. Server med en enkel  yoghurtdressing og tomatsalat. 

HJEMMELAGDE FISKEPINNER MED RÅKOST OG POTETMOS 

Fiskepinner lager du enkelt selv! Og når man først har laget dem selv en gang, med gode råvarer av fisk, er det vanskelig å gå tilbake til den dypfryste varianten. Velg den fisken du og barna liker best og bruk gjerne tørt, malt brød det gir en ekstra sprø, fin skorpe på fisken.

KYLLING MED KARAMELLISERT APPELSIN

Har du noen gang tenkt på sukker som krydder? I denne kyllingretten er sukkeret karamellisert, og er med på å krydre kyllinglårene sammen med frisk appelsinsaft, hvitløk og urter. Resultatet er fantastisk smakfullt og mørt kjøtt.

KOREANSK BEEF BULGOGI 

Koreanerne elsker sin Beef Bulgogi, og det kommer du også til å gjøre! Marinert entrecôte, ris og spicy chilisaus servert i sprø og deilig salat – en slags koreansk taco. 

ARGENTINSK SVINERULL 

En annerledes måte og bruke tynnribbe på. Smaken av gode krydder sammen med en lett syrlig grønnsaksalat er en super kombinasjon. 

UKENS DESSERT:

CHURROS

Sugen på noe søtt? Deilige sprø Churros rullet i sukker og kanel, servert med salt karamellsaus og syndig sjokoladesaus. Rett og slett til å bli glad av!

Klikk her for å se vår samling med  middagstips

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    version:10.10.4.83, server:MP-PRD-WEB06 18.12.2018 19:52:17