skip navigation
matprat logo
Biff med tabbouleh

Ukemeny uke 2/2017

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss. 

VINTERSALAT MED SPINAT, KRYDREDE NØTTER OG TRANEBÆR 

Krydrede, sprøstekte valnøtter, tranebær og fetaost gir smak og fylde til denne deilige,vinterlige salaten!


SKINKEBIFF MED EPLE- OG BYGGRYNSALAT 

Lag en frisk, deilig salat med byggris, eple, sitron og gulrot. Server med rosmarinstekte skinkebiffer av norsk kvalitet – godt, nytt og nyttig!


KYLLINGGRYTE MED GRØNNSAKER 

Lag en fargesterk gryte med norsk kylling og gode grønnsaker som du ofte har i kjøleskapet. Her har vi brukt potet, gulrot, selleri, løk og tomat. Enkelt, kjapt og supergodt!


STEKT SEI MED SOPP 

Seien er full av smak, og egner seg spesielt godt til steking. De aller fleste har vel et barndomsminne om seibiff med løk – her har du en asiatisk variant med sopp, løk, grønnkål og sesamolje.


BIFF MED TABBOULEH 

Tabbouleh er en tradisjonell arabisk grønnsaksrett som lages ved å blande blant annet kokt bulgur, tomat, mynte, persille og løk. Her ledsager den biff, gresk yoghurt og avokado. Supergodt og veldig fresht!


LAM MØRBRAD MED LINSERAGU 

Lam mørbrad er supermørt kjøtt som trenger kort tilberedningstid. Servert med linseragu vil du få en smaksopplevelse av norsk lam, som garantert frister til gjentakelse.


KLASSISK SKINKESTEK MED CIDERSAUS 

Den gode gamle klassikeren de aller fleste av oss kjenner. Server med kokte poteter og cidersaus, og du har et godt festmåltid.

UKENS DESSERT:


BLONDIES  

Er du en brownieselsker som begynner å bli bittelitt lei av mørk sjokolade? Vel, da er det bare å gjøre seg klar for blondies - den gylne, søte og syndige søsteren! Denne kaken smelter i munnen, er mildt avhengighetsskapende og latterlig enkel å lage.

Klikk her for å se vår samling med middagstips.  

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    version:10.10.4.83, server:MP-PRD-WEB09 19.01.2019 19:47:51