skip navigation
matprat logo
Ferske vårruller med kylling alternativ 2

Ukemeny uke 21/2018

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss.

FRITTATA MED SPINAT OG FETA

Frittata er det italienske navnet. På spansk er det tortilla. På norsk kan dette kalles en eggepanne. Kjært barn har mange navn. 

PANNESTEKT SEI MED RISONI

Den tradisjonelle seien, også kalt gammelsei, er en av våre viktigste matfisker. Den er mild og god i smaken, sammen med en pestorisoni kan dette faktisk bli litt italiensk.

MINUTTBIFF AV SVIN MED SPICY RÅKOST

Svinebiff og råkost er kjapp hverdagsmat. Skjærer du svinebiffene i to og banker dem ut til de er 3-4 millimeter tynne, går det enda raskere å få middagen på bordet. Råkosten lager du raskt med rivjern eller hurtigmikser.

TORSK I FORM MED TOMAT OG OLIVEN

Stykker av saftig torsk i en deilig tomatsaus tilberedt i ovn er flott hverdagsmat. Denne retten passer sammen med poteter, ris eller bulgur.

PIZZA MED LAMMESKAV OG CHEVRE

Hjemmelaget italiensk pizza med lammeskav, chevre, oliven og tomater. Enkelt og veldig, veldig godt.

FERSKE VÅRRULLER MED KYLLING

Rispapirruller med friske grønnsaker i spreke farger og saftig kyllingfilet. Nesten som å spise regnbuen! Lag gjerne en hoisin eller peanøttdip til for ekstra asiatisk smak på denne lekre retten.

HELGRILLET INDREFILET AV SVIN MED BAKT NYPOTETSALAT

Det møreste kjøttet av svin er indrefileten. Ved å helgrille filet bevares saftigheten og dermed den gode smaken. En lun nypotetsalat passer perfekt til indrefiletens gode, milde smak.

UKENS DESSERT:

NAKENKAKE

En naked cake, eller direkte oversatt - en nakenkake på norsk, ligner en bløtkake, men en forskjell er at sukkerbrødlagene ses igjennom et tynt lag krem rundt kanten på kaken. Er du glad i kremkaker, elsker du garantert denne også! 

Klikk her for å se vår samling med middagstips.

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    version:10.10.4.83, server:MP-PRD-WEB07 19.01.2019 20:28:29