skip navigation
matprat logo
Spekematpai

Ukemeny uke 21/2016

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss. 

GRØNNSAKSUPPE FRA TOSCANA 

Ribollita er det italienske navnet på denne toscanske grønnsakssuppen, som tradisjonelt lages med daggammelt brød. Vi har lagt brødet på toppen isteden, og gratinert suppen med litt god ost.


RØKT SKINKE PÅ SALAT

Skiver av røkt skinke, servert med myntegele og balsamico; skikkelig mumsemat som du serverer på null komma svisj. 


BAGUETTE MED BIFF OG CHIMICHURRI

Biff med chimichurri, servert i baguette. Super nytemat! Norsk biffkjøtt spicet opp med chimichurri, en urtedressing fra Argentina. En liten matreise!


GRILLET KYLLINGLÅR MED KÅLSALAT 

Grillet kyllinglår er noe av det enkleste du kan legge på grillen. Servert med en frisk og syrlig kålsalat med smak av kokos og lime kan du drømme deg til sydligere strøk.


SPEKEMATPAI 

En frisk og deilig spekematpai er en super rett du kan nyte i sommervarmen. Paien gjør seg utmerket som lunsj til vennegjengen eller på et flott tapasbord.  


GRILLET ENTRECÔTE MED FYLT SØTPOTET 

En saftig, mør entrecôte er noe av det beste en kan grille. Servert med fylt søtpotet med fetaost og soltørket tomat er dette ekte festmat!


KOKT LAKS MED AGURKSALAT OG SANDEFJORDSMØR 

Kokt laks er en rotekte norsk middagsklassiker. Retten er festmat og har blitt selve middagsbordets symbol for 17. mai i Norge. Med fiskeskivens vakre korallrøde farge blir den også en fryd for øyet der den ligger side om side med agurksalat, poteter og gyllent sandefjordsmør.

Klikk her for å se vår samling med middagstips.  

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    version:10.10.1.40, server:MP-PRD-WEB09 26.09.2017 07:43:38