skip navigation
matprat logo
Pølse med baconmarmelade

Ukemeny uke 20/2016

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss. 

PORTOBELLOBURGER MED BLÅMUGGOST 

De kjempestore portobellosoppene er perfekte å helsteke eller grille som burgere. Toppet med karamellisert løk og litt moden grønnmuggost, har du et fantastisk smakfullt vegetarisk burgeralternativ.


PØLSER MED BACONMARMELADE 

En digg snadderpølse toppet med masse smak! Med baconmarmelade og fennikelsalat blir det både søtt, salt og syrlig - litt spicy og friskt! Vil du imponere gjestene litt ekstra? Da lager du selvfølgelig lage hjemmelagde pølser og eltefritt pølsebrød. 


RØD FISKESUPPE 

En god og varmende fiskesuppe behøver ikke å ta lang tid å tilberede. Denne suppen har du på bordet i løpet av en halv time. Vi har brukt torskefilet, men her er det rom for variasjoner i massevis. Bruk den fisken du har tilgang på!


KYLLINGFILET MED BRØDSALAT 

En herlig sprø brødsalat servert med saftig kyllingfilet, perfekt middagsmat! Hvem skulle tro at gårsdagens tørre brød kunne våkne opp i en så smakfull ny drakt. 

BIFFSPYD MED AGURK- OG MANGOSALSA 

Disse deilige biffspydene er penslet med en blanding av sriracha og olivenolje, som gir en pirrende pikant smak.  Mango og agurk er tilbehør som gjør dette måltidet godt balansert på smak og veldig veldig godt. 

TOSTADAS MED SESAMPANERT KYLLING 

Tostadas er fellesnavnet på mexicanske og latinamerikanske retter som er fritert eller ristet. Her har du en deilig variant med avokadokrem, ananas og chili – toppet med sprø, panert kylling. Digg!


RØKT SKINKE MED QUINOA OG VÅRGRØNNSAKER

Ferdig tilberedt, og rett fra pakken er røkt skinke et supert produkt til raske middager. Her serverer vi den kald i tynne skiver med rød quinoa og vårens friske, sprø grønnsaker. En vinaigrettedressing med kaffe er perfekt smaksfølge til det røkte kjøttet.

Klikk her for å se vår samling med middagstips.  

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    version:10.10.4.45, server:MP-PRD-WEB10 10.12.2018 10:38:26