Ukemeny uke 19/2018 - MatPrat
skip navigation
matprat logo
Falafel

Ukemeny uke 19/2018

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss.

FALAFEL

Falafel er vegetarboller eller flate kaker laget av moste kikerter. Falafler er vegetarmat med opprinnelse fra Midtøsten.

BAKT TORSK MED LINSER 

Det er ikke mye som skal til – fisk, litt smør eller olje, sitronsaft og krydder. Fisken gjør seg selv i ovnen mens du fikser tilbehøret. Og det blir så godt! Hver gang!

SVIN KORMA

Svin Korma med epler og spinat er en smakfull og fargerik rett som er lett å lage.

SEIBIFF MED LØK

Sei er med sitt litt mørke kjøtt en anvendelig og smakfull matfisk. Seibiff med løk er god, norsk tradisjonsmat og en velkjent hverdagsklassiker.

PIZZA MED KYLLINGKJØTTDEIG

Enten med ferdig pizzabunn eller hjemmelaget pizzadeig kan du lage deg en digg kyllingpizza, toppet med friske asparges, erter og sitron. Det er knallgodt til fredagskvelden det!

PASTA MED ENTRECÔTE OG GORGONZOLA

Biff, pasta og Gorgonzola, kan det bli bedre? En pastarett med god tyngde og smak.

LAMMESKAV- OG MAKARONIGRATENG

Her er en god oppskrift på grateng med lammeskav og makaroni som hele familien vil like. Vi har krydret kjøttet med spisskummen og kanel, som gir assosiasjoner til nordafrikanske retter. 

UKENS DESSERT:

PANNA COTTA

Klikk her for å se vår samling med middagstips

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    version:10.10.1.163, server:MP-PRD-WEB07 16.08.2018 14:08:50